Υπάρχουν τροφές που μας κάνουν… χαρούμενες; Κι όμως!


Υπάρχουν τροφές που μας κάνουν… χαρούμενες; Κι όμως!

Και ποια από εμάς δε θέλει να νιώθει διαρκώς ευδιάθετη και χαρούμενη. Φανταζόμαστε όλες μας. Το ξέρετε ότι η διατροφή μας παίζει σπουδαίο ρόλο στην ψυχολογία μας; Κι όμως! Οι τροφές που επιλέγουμε μπορούν να μας βοηθήσουν να νικήσουμε για παράδειγμα το άγχος και την κακή διάθεσή μας! Πάμε να δούμε ποιες τροφές μας κάνουν… χαρούμενες:

 

Γιαούρτι: Το αγαπημένο μας γιαουρτάκι, με τα προβιοτικά του, μας βοηθά να έχουμε καλύτερη διάθεση και φυσικά βοηθά στο να λειτουργεί ρολόι το ανοσοποιητικό μας

Αβγά: Πλούσια σε βιταμίνες συμπλέγματος Β, χολίνη και πρωτείνη, ενισχύουν τη διάθεσή μας και βοηθούν να έχουμε καλή μνήμη

Μαύρη σοκολάτα: Οκ, αυτό όλες το γνωρίζετε. Η μαύρη σοκολάτα είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά και βοηθά στη μείωση του άγχους! Όταν είσαστε κακοδιάθετες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Προσοχή στην ποσότητα όμως!

Αμύγδαλα και καρύδια: Ναι, αυτοί είναι οι πιο υγιεινοί ξηροί καρποί. Τα καρύδια είναι πλούσια σε σεροτονίνη και τα αμύγδαλα σε τυροσίνη. Ενισχύουν τη διάθεσή σου και σου χαρίζουν ενέργεια.

 

Πηγή: www.queen.gr

Υπάρχουν τροφές που μας κάνουν… χαρούμενες; Κι όμως!
User Rating: 0 (0 votes)