Το πρώτο Reef Surf Shop στην Ελλάδα είναι γεγονός!


Το πρώτο Reef Surf Shop στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα… Λόγοι που σε ωθούν στο δημοφιλέστερο καλοκαιρινό προορισμό της Αττικής, στην παραλία του Σχινιά, σ’ ένα μέρος που συνδυάζει ομορφιά, οικολογική αξία, αθλητισμό και όμορφο κόσμο.

Σε αυτούς τους λόγους έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη, το άνοιγμα του πρώτου ReefSurfShop στην Ελλάδα. Ένας χώρος που είναι συνώνυμος του lifestyle της παραλίας και του εξωτικού κλίματος, περιμένει τους λάτρεις του surf, και όχι μόνο, να ανακαλύψουν τη νέα εποχή στην οποία δίνει το δυναμικό παρόν η Reef.

 

Η Reef, γνωστή σε όλους ως το απόλυτο δραστήριο, surf, lifestylebrandτης παραλίας, παραμένει αφοσιωμένη στην αποστολή της που είναι η καινοτομία και τεχνολογία των προϊόντων της.

 

Το ReefSurfShop θα το βρείτε στην παραλία του MoraitisSportsCenter όπου σας περιμένει να γνωρίσετε από κοντά την ολοκληρωμένη συλλογή ReefFootwear & Apparel.

 

Στο νέο και πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον, κατάστημα της Reefθα βρείτε μοναδικά μπλουζάκια, μαγιό, σανδάλια, παπούτσια, πετσέτες καθώς και όλα τα αγαπημένα σας είδη surfγια άνδρες και γυναίκες με την υπογραφή και την εξαιρετική καινοτομία της Reef.

Τα ρούχα Reef ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις προσεγμένες λεπτομέρειες τους, καθιστώντας την, την καλύτερη εταιρεία ένδυσης σε είδη ρουχισμού surf.

Σχετικά με τη Reef:

Η Reef αποτελεί το εξωτικό brand της παραλίας, με ρίζες από την αυθεντική surf κληρονομιά και το μυστηριώδες πνεύμα απόλαυσης.

Στόχος μας είναι η δημιουργία καινοτόμων και άνετων προϊόντων, με ελεύθερη σκέψη, με έμπνευση και δυναμική έκφραση.

Η Reef είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των αυθεντικών και surf-εμπνευσμένων υποδημάτων και ειδών ρουχισμού, με ειδίκευση στα αντρικά, γυναικεία και παιδικά σανδάλια και παπούτσια.

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: VF Hellas, 210 3449300

Το πρώτο Reef Surf Shop στην Ελλάδα είναι γεγονός!
User Rating: 0 (0 votes)