Το μεγάλο comeback των ’90s γυαλιών ηλίου


Το μεγάλο comeback των ’90s γυαλιών ηλίου

Ζούμε τα τελευταία χρόνια με τη γλυκιά αγωνία της προσπάθειας να μαντέψουμε, ποιά απο τα καλύτερα κομμάτια των προηγούμενων δεκαετιών θα κάνουν την ένδοξη επιστροφή τους πίσω στην μόδα.

Φυσικά απο το χορό δεν θα μπορούσαν να λέιπουν τα αξεσουάρ και ποιό αξεσουάρ θα μπορούσε να είναι πιο must απο ένα ποιοτικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου.Πέρα απο το γεγονός οτι προστατεύουν τα μάτια μας απο την βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία, είναι απο μόνα τους άλλωστε ένα fashion statement.

Ο στρογγυλός σκελετός και το αντανακλαστικό τελείωμα μπορεί να είναι αγαπητά απο όλους αλλά ο πλανήτης “μόδα” έχει τα ματιά του στραμμένα σε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι.Γιατι ; Γιατί είναι πιστό αντίγραφο ενός εκ των διασημότερων ζευγαριών από όλα, αυτό του Kurt Cobain.

 superthumb

Για την ιστορία τα γυαλια με την ονομασία Saint Laurent’s New Wave 98  έκαναν την εμφάνιση τους στην αντρική γραμμή του event S/S 16. Μια συλλογή η οποία είχε αναφορά στη καλιφορνέζικη υποκουλτούρα της Surf μουσικής. Ωστόσο, ήταν η συμβόλή του Kurt Cobain μαζί με τα εμβληματικά καρώ του πουκάμισα και το ατημέλητο ντεκαπάζ που έκαναν αυτά τα γυαλιά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ’90s look. Έχωντας στη συλλογή του ένα μεγάλο αριθμό σε πολλά χρώματα ήταν σπάνιες οι φορες που  το ροκ είδωλο των Nirvana έκανε φωτογράφηση χωρίς αυτά!

18549b870fb55b49ebebaa907e5224e5

Το μεγάλο comeback των ’90s γυαλιών ηλίου
User Rating: 0 (0 votes)