Τέλειο μανικιούρ: 4 tips για να το πετύχεις μόνη σου!


Τέλειο μανικιούρ: 4 tips για να το πετύχεις μόνη σου!

Έχεις βαρεθεί να κάνεις μόνη σου μανικιούρ και να πηγαίνει συνέχεια κάτι στραβά. Μπορεί να μην στεγνώνουν γρήγορα, να μην είναι ωραία η υφή ή να διαρκούν το πολύ μία μέρα. Μήπως κάνεις εσύ κάτι λάθος και για αυτό το λόγο δεν είναι το αποτέλεσμα όπως το θέλεις.

4 tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο μανικιούρ χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα!

1. Πριν απλώσεις το βερνίκι, φρόντισε τα νύχια να είναι εντελώς καθαρά. Αν χρειάζεται, αφαίρεσε υπολείμματα βερνικιού με λίγο ασετόν.

2. Μία σταγόνα από ειδικό λάδι βοηθά τα πετσάκια να μαλακώσουν. Επίσης μην προσπαθήσεις να κόψεις μόνη σου τα πετσάκια γιατί δημιουργούνται εύκολα μύκητες –ειδικά στα πετσάκια των ποδιών-.

3.Αφού βάλεις τη διάφανη στρώση, συνέχισε απλώνοντας το αγαπημένο σου βερνίκι. Για καλύτερο αποτέλεσμα, άπλωσε το βερνίκι με τρεις κινήσεις: μία στο κέντρο και μία σε κάθε άκρη του νυχιού. Συνέχισε με τη δεύτερη στρώση και μην ξεχάσεις το top coat.

4. Aφού στεγνώσει το βερνίκι , πρόσθεσε μία σταγόνα από το λάδι με τα πετσάκια. Θα δώσει στα νύχια και στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση και θα βοηθήσει να διατηρηθεί το χρώμα για μεγαλύτερο διάστημα!

Πηγή

Τέλειο μανικιούρ: 4 tips για να το πετύχεις μόνη σου!
User Rating: 0 (0 votes)