Τα μόνα 4 tips που χρειάζεσαι για τις διακοπές


Τα μόνα 4 tips που χρειάζεσαι για τις διακοπές

Από ότι φαίνεται η περίοδος των διακοπών είναι εδώ. Πριν ξεπαστρέψεις τη πιστωτική σου κάρτα με ότι λογής fashion item μπορεί να έχεις απωθημένο από το υπόλοιπο καλοκαίρι, διάβασε για τα μόνα λίγα που ουσιαστικά θα χρειαστείς για να τα βγάλεις πέρα τις πολύτιμες λίγες μέρες των διακοπών του Αυγούστου.

Αγόρασε ένα ζευγάρι καλοκαιρινά παπούτσια μισό ή ένα ολόκληρο νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό σου .

Τα πόδια έχουν τη τάση να πρήζονται όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει. Δεν είναι το πιο ευχάριστο γεγονός αλλά συμβαίνει και δεν θέλεις  να συμβεί ενώ είσαι σε κάποιο beach bar χορεύοντας το livin la vida loca του Ricky martin. Φυσικά υλικά όπως δέρμα ,καμβάς και το σουέντ θα ανοίξουν, οπότε μισό νούμερο θα είναι εντάξει. Για φτηνότερα παπούτσια ανέβα ένα ολόκληρο νούμερο ασυζητητί.

woman-wearing-sandals-nail-polish_r8fzm0

Προσοχή στα υφάσματα

Αγαπάμε τη γρήγορη μόδα όπως κάθε σωστός καταναλωτής αλλά μεγάλο ποσοστό των προϊόντων από τις μεγάλες αλυσίδες φτιάχνονται από πολυεστέρα τα οποία δεν αναπνέουν και κρατούν λεκέδες από ιδρώτα. Για να δροσίζεστε τις καυτές ημέρες είναι προτιμότερα τα βαμβακερά υφάσματα καθώς η υφή τους είναι ικανή να αποροφήσει υγρασία και να την αφήνει εξίσου γρήγορα. Τα λινά είναι εξίσου μια καλή επιλογή, είναι πίο ανθεκτικό από το βαμβάκι και καλύτερο στη κυκλοφορία θερμότητς. Επίσης,  μετάξι . Ναι μετάξι , είναι φυσικό και αναπνέει και σας κρατάει δροσερές. Ωστόσο πρέπει να καθαρίζεται πιο συχνά λόγω εφίδρωσης.Τελευταίο στη λίστα ..Το λεπτό τζην, ανθεκτικό όσο τίποτα άλλο και δροσερότατο.

traditional-upholstery-fabric

Ξαναεπινόησε τα ρούχα σου.

Είμαστε οι τελευταίοι φανατικοί οπαδοί της μοδίστρας. Μια μοδίστρα ή ένας ράφτης μπορεί να μετατρέψει την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου ή τα υφάσματα σου πολύ φτηνά σε κάτι ολότελα διαφορετικό. Μερικά παραδείγματα : Eνα φόρεμα που σέρνεται στο πάτωμα μπορεί κάλλιστα να γίνει ένα υπέροχο μίνι, παντελόνια μπορούν να γίνουν σορτσάκια ενώ μπλέηζερς μπορούν να γίνουν καλοκαιρινά πανωφόρια για κείνες τις νύχτες που η δροσιά φλερτάρει με τη ψύχρα.

ContentInjectionCoupler-1879682-3_r

Κράτησε το make up σου από το να λιώσει.

Ακούμε συνέχεια τρόπους που να είναι ικανοί να κάνουν το make up να κρατιέται πάνω στο πρόσωπο. Δοκιμάστε αυτό τον τρόπο αν και δεν είναι μόνιμη λύση. Τη νύχτα τοποθετήστε στο ψυγείο σας τα καλλυντικά σας για τη μέρα, θα κρατηθούν δροσερά μέχρι να φτάσετε σε μια κοιτίδα πολισμού που να έχει air condition. Αν θέλετε κάτι το οποίο να κρατάει ενώ περνάτε όλη σας τη μέρα έξω δοκιμάστε τσάντες για make up που να έχουν εσωτερικό με πλήρη μόνωση ή σύστημα ψύξης.

IMG_1251

Τα μόνα 4 tips που χρειάζεσαι για τις διακοπές
User Rating: 0 (0 votes)