Πώς θα καταφέρεις να μην πάρεις κιλά μέσα στις γιορτές;


Πώς θα καταφέρεις να μην πάρεις κιλά μέσα στις γιορτές;

Η γυμνάστρια των σταρ Jillian Michaels μας δίνει μερικές απλές συμβουλές για να μην παρεκτραπούμε στις γιορτές και πάρουμε τα κιλάκια που με τόσο κόπο καταφέραμε να χάσουμε!

Κάνε σωστό σχεδιασμό
Μην ξεκινήσεις να τρως ό,τι θέλεις όλο το Δεκέμβριο μόνο και μόνο επειδή βρίσκεσαι σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Αντιθέτως διάλεξε μερικές μέρες στις οποίες θα αποφασίσεις να φας ότι επιθυμείς χωρίς τύψεις. Κάνε σωστό σχεδιασμό για να ξέρεις από πριν ποιες μέρες θα δοκιμάσεις όλα τα γλυκά που υπάρχουν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Κάνε σοφές επιλογές
Το μέτρο είναι το κλειδί! Αν υπάρχουν συγκεκριμένα φαγητά που δεν “πρέπει” να φας εσύ μαγείρεψέ τα και δοκίμασέ τα με μέτρο. Σύμφωνα με την γυμνάστρια των σταρ, Jillian Michaels, δεν υπάρχουν ένοχες τροφές. Υπάρχουν απλά τροφές με πολλές θερμίδες τις οποίες μπορείς να καταναλώνεις με μέτρο. Το δικό της καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα κατά 20% αποτελείται από τέτοιες τροφές.

Τρώγε καθαρές τροφές
Μπορεί η ζάχαρη ή το λίπος στη φυσική τους μορφή να είναι εντάξει και να μπορείς να τα φας με μέτρο αλλά οι επεξεργασμένες τροφές δεν πρέπει να υπάρχουν στη διατροφή σου. Σύμφωνα με την Jillian ο οργανισμός μας δεν ξέρει πως να επεξεργάζεται τέτοιου είδους τροφές πράγμα που δεν οδηγεί μόνο στην παχυσαρκία αλλά και σε ασθένειες.

Πηγή

Πώς θα καταφέρεις να μην πάρεις κιλά μέσα στις γιορτές;
User Rating: 0 (0 votes)