Πώς να κάψεις ακόμα περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο!


Πώς να κάψεις ακόμα περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο!

Μέσα σε μία πολυάσχολη μέρα το να βρεις μία ωρίτσα για να αφιερώσεις στο γυμναστήριο είναι αρκετά δύσκολο. Κάνεις, όμως, μέσα σε αυτήν την ώρα ότι μπορείς για να γυμναστείς όσο περισσότερο γίνεται; Δες τι μπορείς να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις το κάψιμο των θερμίδων σου!

Στο διάδρομο

1. Παίξε με την ταχύτητά σου. Κάνοντάς το αυτό δεν καις μόνο πολύ περισσότερες θερμίδες αλλά επίσης διώχνεις το λίπος από την κοιλιά σου πράγμα που προέρχεται από το γρήγορο τρέξιμό σου. 

2. Αύξησε την κλίση. Δε θα νιώσεις μόνο το κάψιμο στα οπίσθια και τους μηρούς σου αλλά δουλεύοντας σε ανηφόρα θα καταφέρεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες από ότι αν έτρεχες σε επίπεδη επιφάνεια. 

3. Τρέξε λίγο περισσότερο. Αν καταφέρεις να τρέξεις 5 λεπτάκια παραπάνω θα κάψεις σχεδόν 50 θερμίδες παραπάνω.

4. Κούνα τα χέρια σου. Μην κρατιέσαι πουθενά όταν τρέχεις ή περπατάς στο διάδρομο καθώς όσο περισσότερο κινείσαι τόσο περισσότερες θερμίδες καις. 

Στο ελλειπτικό

1. Χρησιμοποιήσε τις λαβές για να γυμνάσεις όλο σου το κορμί. Κούνα τα χέρια σου ενεργά όταν κρατάς τις λαβές για να κάψεις περισσότερες θερμίδες. 

2. Χρησιμοποίησε την αντίσταση. Κάνοντας τους μύες σου να δουλεύον περισσότερο θα καταφέρεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες. 

3. Πρόσεχε το ρυθμό σου. Όσο πιο χαλαρά πηγαίνεις και διατηρείς έναν χαλαρό ρυθμό δεν καταφέρνεις πολλά πράγματα. Προσπάθησε να πηγαίνεις αρκετά γρήγορα και έντονα για να καις περισσότερο.

4. Συμπεριέλαβε στην προπόνησή σου μερικά λεπτά γρήγορης προπόνησης όπου θα τα δίνεις όλα.

Πηγή

Πώς να κάψεις ακόμα περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο!
User Rating: 0 (0 votes)