Οι τσάντες που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!


Οι τσάντες που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!

Η τσάντα είναι ένα αξεσουάρ το οποίο συμπληρώνει τις καθημερινές σου εμφανίσεις και ολοκληρώνει ιδανικά το ντύσιμό σου.

Ωστόσο ποιες τσάντες είναι κατάλληλες για το γραφείο σου, την απογευματινή σου βόλτα, τη βραδινή σου έξοδο ή την εμφάνισή σου στην παραλία ; Εμείς κατηγοριοποιήσαμε τις τσάντες οι οποίες δεν είναι μόνο φετινό must have, αλλά είναι διαχρονικές. Προτίμησε, λοιπόν, να αγοράσεις μία handbag την οποία θα χρησιμοποιήσεις για πολλά χρόνια και όχι μόνο για αυτή τη σεζόν.

1.Για τη βραδινή σου έξοδο το clutch είναι η ιδανική επιλογή. Επένδυσε σε ένα καλό clutch το οποίο θα σε συνοδεύει στις βραδινές σου εξορμήσεις. Αν θέλεις να κοιτάνε όλοι το clutch σου, τότε διάλεξε ένα με εντυπωσιακά αξεσουάρ και γιατί όχι πολύτιμους λίθους. Εμείς σε συμβουλεύουμε να κάνεις μία έρευνα αγοράς προτού διαλέξεις το ιδανικό clutch για “σένα.

2. Αν θέλεις να ταξιδεύεις με άνεση τότε ένα backpack είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η τσάντα-σακίδιο είναι ό,τι πιο βολικό θα βρεις στην αγορά και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία. Μονόχρωμο ή με prints ένα backpack θα σου χρησιμεύσει από το γραφείο μέχρι τη μονοήμερη εκδρομή σου.

3. Η ιδανική τσάντα για την παραλία είναι φυσικά η ψάθινη. Στέκεται στην άμμο και χωράει πολλά μα πολλά πράγματα. Επιπλέον είναι chic και ολοκληρώνει ιδανικά το beachwear που έχεις επιλέξεις.

4. Τέλος μην ξεχνάμε την shopping bag. Η μεγάλη τσάντα ώμου είναι ότι πρέπει για το γραφείο αλλά και για μία μικρή εξόρμηση σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος. Φωτεινά χρώματα και εξωτικά σχέδια είναι αυτά που σου προτείνουμε αν θέλεις κάτι πιο girly, αλλιώς μία μαύρη oversized τσάντα πάντα θα σου είναι χρήσιμη!

Πηγή

Οι τσάντες που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!
User Rating: 0 (0 votes)