Οι 5 καλύτερες κούπες για τον καφέ σας


Οι 5 καλύτερες κούπες για τον καφέ σας

Είσαστε και εσείς λάτρεις του καφέ; Μήπως αδυνατείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας χωρίς αυτόν; Αν απαντήσατε ναι ,τότε μη διστάζετε..

Κάντε μία απο αυτές τις σούπερ εργονομικές και ανθεκτικές κούπες δώρο στον ευατό σας για να απολαμβάνετε κάθε πρωί το αγαπημένο σας ρόφημα

Πορσελάνινη κούπα Hasami

-τιμή 40 δολάρια

Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία απο ένα μείγμα πηλού και πορσελάνης αυτές οι εξαιρετικές κούπες βγαίνουν σε μαύρο,γκρί και καφέ και προτιμούνται για την οργανική τους αισθητική.

Best-Coffee-Mugs-Gear-Patrol-Bare

Κούπα αργού καφέ Kinto

-τιμή 13 δολάρια

Αλλή μια προσθήκη απο την Ιαπωνία ,αυτή τη φορά επηρεασμένη απο την ανερχόμενη μόδα των σετ σπιτικου καφέ, όπου αλέθουμε τους κόκκους μόνοι μας.Οι συγκεκριμένες κούπες είναι αισθητικής παλιών εστιατορίων του ’50 και βγάινουν στα ανάλογα χρώματα της εποχής μολυβί, ώχρα και μπλέ.

Best-Coffee-Mugs-Gear-Patrol-Blue

Κούπα Falcon με φινίρισμα βερνυκιού

-τιμη 13 δολάρια

Καστευασμένη με υψηλής ποιότητας ατσάλι και καλυμένη με ένα παχύ στρώμα βερνικιού αυτή η μεγάλη κούπα της γνωστής Βρετανικής εταιρείας είνα ιδανική για το σπίτι και την ύπαιθρο.

Best-Coffee-Mugs-Gear-Patrol-Falcon

Κούπα Mazama Wares

-τιμή 42 δολάρια

Κατασκευασμένες στην πόλη του Portland στο Oregon, αυτές οι μεγάλες πέτρινες κούπες είναι κωνοειδής στο χείλος τους και χωρίς τεχνητές επιστρώσεις στο πάτο. Είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και είναι ασφαλείςς για χρήση τόσο σε φούρνο μικροκυμάτων όσο και στο πλυντήριο πιάτων.

Best-Coffee-Mugs-Gear-Patrol-Red

Κούπα Snowe

-τιμή 48 δολάρια το σετ των 4

Η κούπα Snowe φτιάχτηκε για να παρέχει πολυτέλεια για το ένα μέρος του κόστους απο άλλους πιο υψηλού κόστους κατασκευαστές. Αυτές οι ελαφριές κούπες που πωλούνται σε σετ των τεσσάρων φτιάχνονται στη Πορτογαλία απο υψηλής ποιότητας πορσελάνη που έρχεται απο την περιοχή Limoges της Γαλλίας.

Best-Coffee-Mugs-Gear-Patrol-Snowe

Οι 5 καλύτερες κούπες για τον καφέ σας
User Rating: 0 (0 votes)