Η κάρτα Λένορμαν "Σταυρός" προβλέπει για την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017. Από την μελλοντολόγο κα Ελένη


Η κάρτα Λένορμαν "Σταυρός" προβλέπει για την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017. Από την μελλοντολόγο  κα Ελένη
Η κάρτα Λένορμαν της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2017 είναι ο Σταυρός
 
Οι κάρτες της τράπουλας Λένορμαν,αυτής της εξελιγμένης μεθόδου των κλασσικών καρτών ταρώ,οφείλουν το όνομά τους στην δημιουργός τους, δεσποινίδα Λένορμαν, μια διακεκριμένη ταρωμάντη του 18ου αιώνα! Οι κάρτες Λένορμαν ίσως φαίνονται μυστηριώδεις στους μη γνωρίζοντες, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι πάντα αλάνθαστες στις προβλέψεις τους! 
 
 
Ερμηνεία της κάρτας Σταυρός
Σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έχουμε την κενή πορεία Σελήνης από 14.36 ως 22.43 στην Παρθένο. Κυβερνήτης της παύσης ο Κρόνος στον Τοξότη. Ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία σας και με τις θεραπείες που θέλετε να ακολουθήσετε . Αυτές τις ώρες δεν ευνοούνται οι αλλαγές εναλλακτικών θεραπειών. Αφήστε λίγες μέρες ακόμα για να αποφασίσετε με σύνεση τι σας χρειάζεται. Οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι θα πρέπει να φροντίσετε να είστε τυπικοί στο χώρο εργασίας σας και να τακτοποιήσετε τα χρέη σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί; Κάλεσε τώρα την μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 

 

Powered by WPeMatico

Η κάρτα Λένορμαν "Σταυρός" προβλέπει για την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017. Από την μελλοντολόγο κα Ελένη
User Rating: 0 (0 votes)