Η εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision


Η εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision

Ως δέκατη τρίτη, κατά σειρά, συμμετοχή στον β’ ημιτελικό της Eurovision, το βράδυ της Πέμπτης, εμφανίστηκε η ελληνική αποστολή στον διαγωνισμό, δηλαδή το συγκρότημα Freaky Fortune μαζί με τον RiskyKidd.

Το “Rise Up”, τη μουσική του οποίου έγραψαν οι Freaky Fortune, τους στίχους οι ίδιοι μαζί με τον RiskyKidd, ήχησε στη B&W Hallerne Arena της Κοπεγχάγης κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Στο πλευρό της ελληνικής αποστολής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η ομάδα της Panik Records, ενώ η βραδιά μεταδόθηκε ζωντανά από τον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, τη ΝΕΡΙΤ.

Νικόλας Ραπτάκης

 RiskyKidd

Το ιδιαίτερο στιγμιότυπο της εμφάνισης της Ελλάδας στον ημιτελικό του διαγωνισμού ήταν ότι μετά τη μέση του τραγουδιού o frontman των Freaky Fortune, Νικόλας Ραπτάκης, αλλά και ο RiskyKidd, μαζί με τον πρωταθλητή και μέλος της Εθνικής Ομάδας, Αρθούρο Γερεμιάν, ανέβηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο τραμπολίνο που είχε στηθεί στη σκηνή, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο χορογραφικό δρώμενο βασισμένο σε μια ιδέα του Φωκά Ευαγγελινού που χορογράφησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Δες την εμφάνισή τους:

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/28464/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Κωνσταντίνος Αντωνάτος – Χαντζάκος yupiii.gr

Η εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision
User Rating: 0 (0 votes)