Hairstyle τάσεις


Hairstyle τάσεις

 

 

 

 

Η κλασική και λατρεμένη κοτσίδα-ψαροκόκαλο είναι η ιδανική λύση για μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση! Το βασικό είναι να πιάσεις μια πολύ ψηλή και σφιχτή αλογοουρά τα μαλλιά και να ξεκινήσεις από ψηλά και την κοτσίδα-ψαροκόκαλο. Είναι η πιο καλοκαιρινή εκδοχή μιας απλής και κλασικής κοτσίδας που είναι τόσο in για το καλοκαίρι!

Φέτος το καλοκαίρι ο κότσος-κόμπος φτάνει σε ψηλά επίπεδα και είναι ένα τέλειο χτένισμα που μπορείς να φορέσεις όλο το καλοκαίρι! Με έμπνευση από τους ναυτικούς κόμπους, ο απόλυτος καλοκαιρινός κότσος-κόμπος για τα μαλλιά σου είναι το κετρικό σημείο του λουκ σου. Τα περίτεχνα δεσίματα στο επάνω μέρος σου κεφαλιού είναι το βασικό που πρέπει να έχει το χτένισμα σου. Επίσης είναι σημαντικό να είναι σφιχτός ο κότσος-κόμπος σου που σε συνδυασμό με το βρεγμένο εφέ της σεζόν σε βάζει στην καρδιά του καλοκαιριού!

Το άι-λάινερ που ξεφεύγει από την κλασική γραμμή, φέτος μπαίνει στην εσωτερική γωνία του ματιού και …κόβεται! Το τρεντ που έκλεψε την παράσταση στα σόου του οίκου Missoni σε βάζει να τραβάς την γραμμή στο επάνω βλέφαρο όπως θα έκανες για ένα απλό cat eye λουκ. Όλα καλά ως εδώ. Η γραμμή σου δίνει ένταση και στην εσωτερική γωνία του ματιού και είναι έντονη στο σημείο αυτό και συνεχίζει μέχρι την μέση περίπου του κάτω βλέφαρου. Πρόσεξε καθώς τραβάς την γραμμή στο κάτω βλέφαρο να φροντίσεις να γίνεται όλο και πιο λεπτή και απαλή η γραμμή, πριν «κοπεί» μια και καλή. Το τελείωμα της γραμμής είναι απότομο και δείχνει σαν να κόβεται ξαφνικά!

Η Κρίστεν Στιούαρτ η ιέρεια του στιλ “όταν το grunge συναντάει το glam” μας δείχνει ένα νέο τρεντ που είναι τόσο οικονομικό και εύκολο που δεν θα το πιστεύεις! Αν αφήσεις την ρίζα σου να βγει και φέρεις τα μαλλιά σου στο ένα πλάι το αποτέλεσμα της “έντονης” ρίζας είναι ένα τρεντ που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου με έντονες ροκ πινελιές. Δεν απαιτεί να πας στο κομμωτήριο αλλά να μην πας. Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να βάψεις το μαλλί σου από ένα συγκεκριμένο σημείο και κάτω και με το κατάλληλο χτένισμα – σαν της Κρίστεν- να αλλάξεις τελείως λουκ!

Ένα χρώμα τόσο γεμάτο και καθηλωτικό όπως το πλατινέ δεν θα μπορούσε παρά να κυριαρχήσει στις διάσημες πασαρέλες των επώνυμων οίκων και όχι μόνο. Αν είσαι ξανθιά και ψάχνεις να κάνεις μια αλλαγή τόσο σέξι και μοντέρνα αλλά και ταυτόχρονα απόλυτα εκκεντρική και τρέντι, τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο. Τόλμησε το πλατινέ χρώμα και μην αφήσεις την ρίζα να “βγει” αφού το χρώμα πρέπει να δείχνει ενιαίο και η χρωματική αντίθεση ρίζας-άκρης καλό είναι να αποφεύγεται όσο γίνεται. Αν έχεις τις αμφιβολίες σου λόγω καλοκαιριού και άρα μαυρίσματος έχε κατά νου πως το χρώμα σου ταιριάζει άψογα ειδικά αν δεν έχεις μαυρίσει πολύ. Ωραία είναι να υπάρχει κάποια αντίθεση αλλά να μην είναι μεγάλη η αντίθεση και μιλάμε τελικά για αντίθεση άσπρου (χρώματος στα μαλλιά) και μαύρου (χρώματος στο σώμα).

Πηγή: www.womenonly.gr

Hairstyle τάσεις
User Rating: 0 (0 votes)