Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν πλαστική!


Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν πλαστική!

Aναρωτήθηκες ποτέ ποιοί “επώνυμοι” Έλληνες υπέκυψαν στα…. θαυματουργά χέρια του πλαστικού; Κάποιοι παραδέχτηκαν ανοιχτά ότι δέχτηκαν τη βοήθεια της επιστήμης για να δείχνουν καλύτεροι και κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι το… νερό σε κάνει μικρότερο!

 
Η “πλούσια” εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού πυροδότησε αμέσως σχόλια ότι έκανε πλαστική στο στήθος. Με τα πολλά το μοντέλο το παραδέχτηκε δηλώνοντας: “Ναι το έκανα. Μου άρεσε και τελείωσε”.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε στην εκπομπή του συζύγου της ότι έκανε πλαστική στήθους. Όπως εξήγησε, μετά από τρεις γέννες την χρειαζόταν, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν άλλαξε νούμερο

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε ότι πριν 15 χρόνια έκανε πλαστική στήθους γιατί άρεσε στον Διονύση Σχοινά!

Θέμα συζήτησης και σχολίων είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2009 η Όλγα Τρέμη, όταν επέστρεψε στο δελτίο πιο φρέσκια από ποτέ. Η άνκοργουμαν του Mega παραδέχτηκε ανοιχτά ότι έκανε επέμβαση στο πρόσωπό της, δηλώνοντας ότι “όλοι έχουμε το δικαίωμα να βελτιώνουμε την εμφάνιση μας”

Η Χρύσπα παραδέχτηκε ότι έκανε λιποαναρρόφηση, αφού είχε πάρει πολλά κιλά και κάθε δίαιτα που έκανε δεν έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει παραδεχτεί ότι έκανε πλαστική στήθους και μύτης, ενώ αποκάλυψε ότι ο πατέρας της το έμαθε από τα κανάλια. Κοτζάμ αλλαγή απορούμε πώς δεν την έβλεπε

Η Έλενα Παπαρίζου όχι μόνο παραδέχτηκε ότι “έβαλε” στήθος, αλλά αποκάλυψε ότι τους έχει δώσει και όνομα. Η Σίλι και η Κόνη είναι τα ονόματα των αποκτημάτων της

Η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι επισκέφτηκε έναν πλαστικό κι έκανε στο πρόσωπο την τεχνική με τα νήματα. Και όπως παραδέχτηκε “ήταν μία βλακεία που πονάει πολύ”

Πηγή: womenonly.gr

Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν πλαστική!
User Rating: 0 (0 votes)