Αυτό είναι το νέο σπίτι της Katie Holmes


Αυτό είναι το νέο σπίτι της Katie Holmes

Την κούρασε η Νέα Υόρκη και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Η Katie Holmes πήρε τη Suri και έφυγαν.

Η πολυσύχναστη Νέα Υόρκη δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να μεγαλώσει η μικρή Suri. Έτσι σκέφτηκε η Katie Holmes και έφτιαξε βαλίτσες για κάπου πιο ήρεμα. Το Λος Άντζελες ήταν ο προορισμός της.

Τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το σπίτι για μέρος ειδυλλιακό. Η πόλη που μετακόμισε λέγεται Calabasas και μπορεί να σας ακούγεται παντελώς άγνωστη μέχρι να σας πούμε ποιοι θα είναι οι γείτονες.

Η γειτονιά φιλοξενεί διασημότητες. Η Suri θα παίζει στον κήπο με το παιδάκι του διπλανού σπιτιού, το όνομά του οποίου είναι North. Η Katie θα χτυπά την πόρτα των Kardashian όταν της τελειώνει η ζάχαρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ η έπαυλη διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, πισίνες και γήπεδο μπάσκετ. Τέτοιες ανέσεις κοστίζουν κάτι παραπάνω για αυτό και η αξία του σπιτιού ανέρχεται στα 3,8 εκατομμύρια δολάρια.

Το οίκημα είναι εντυπωσιακό αλλά τη διακόσμηση θα την χαρακτηρίζαμε μονότονα minimal. Μαύρο, λευκό και καφέ. Φωτεινό αλλά μία βαρεμάρα θα την νιώθει η νέα ένοικος. Σίγουρα θα κάνει ανακαίνιση Katie αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αλλάξει το στιλ ριζικά.

Δείτε το σπίτι της

Αυτό είναι το νέο σπίτι της Katie Holmes
User Rating: 0 (0 votes)
Tags: