Απογειώθηκε το φετινό MAD VMA Kickoff Party


Απογειώθηκε το φετινό MAD VMA Kickoff Party

Με ένα λαμπερό πάρτι, η Airfasttickets και το MAD γιόρτασαν την έναρξη των φετινών MAD Video Music Awards 2014 by Airfasttickets.

Την Τρίτη 27 Μαΐου, οι πόρτες του Island άνοιξαν για να «υποδεχθούν» το Kick-off Party των μουσικών βραβείων που, πλέον, έχουν καταστεί θεσμός. Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets, Νικόλαος Κοκλώνης, καλωσόρισε όλους όσοι βρέθηκαν στο Island για να δώσουν το «παρών»  στη νέα εποχή των βραβείων. Φίλοι και συνεργάτες της Airfasttickets, πλήθος εκπροσώπων του καλλιτεχνικού στερεώματος, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου διασκέδασαν με θέα τη θάλασσα.

Με σύνθημα «Happy music nation», η Airfasttickets και το MAD δεσμεύτηκαν να «απογειώσουν» την απόλυτη γιορτή της μουσικής που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο ΣΕΦ.Φέτος τα Mad Video Music Awards 2014 by Airfasttickets ανανεώνονται, «ομορφαίνουν» και υπόσχονται στους χιλιάδες θεατές που θα βρεθούν στο ΣΕΦ αξέχαστες στιγμές.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Νικόλαος Κοκλώνης, δήλωσε: « Η μουσική είναι ένα ταξίδι χωρίς τέλος. Η Airfasttickets, το μοναδικό ελληνικό-πολυεθνικό γραφείο online τουριστικών υπηρεσιών, συνώνυμο της απόδρασης και της περιπέτειας, είναι ο φετινός χορηγός της μεγαλύτερης, μουσικής γιορτής στην Ελλάδα, των MAD VMA 2014 by Airfasttickets. Το σημερινό πάρτι είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού. Η συνέχεια θα μας … απογειώσει όλους!».

Απογειώθηκε το φετινό MAD VMA Kickoff Party
User Rating: 0 (0 votes)