8 πολύ καλοί λόγοι για να πας νωρίτερα στο γραφείο!


8 πολύ καλοί λόγοι για να πας νωρίτερα στο γραφείο!

Το να πηγαίνεις νωρίς στη δουλειά ίσως να μη σου ακούγεται καλή ιδέα λόγω του ότι για να το κάνεις θα πρέπει να σηκωθείς νωρίτερα από το κρεβάτι. Υπάρχουν, όμως μερικοί πολλοί καλοί λόγοι για να το προσπαθήσεις. Δες ποιοι είναι αυτοι..

#1 Είναι πιο εύκολη η μετακίνησή σου

Αν οδηγείς για να πας στη δουλειά τότε σίγουρα θα αντιμετωπίσεις πολύ λιγότερη κίνηση αν πας νωρίτερα. Αν, από την άλλη μεριά, πηγαίνεις με συγκοινωνίες τότε σίγουρα θα βρεις θέση να καθίσεις και έτσι θα φτάσεις πιο ξεκούραστη στο γραφείο.

#2 Ο πρωινός καφές είναι πιο φρέσκος

Όσο πιο αργά πας στο γραφείο τόσο πιο “μπαγιάτικος” θα είναι ο καφές που θα πιεις. Πηγαίνοντας νωρίς μπορείς να φτιάξεις εσύ τον καφέ της ημέρας και να πιεις και το πρώτο φλιτζάνι που θα είναι ολόφρεσκο.

#3 Το ψυγείο είναι όλο δικό σου

Τα ψυγεία των γραφείων έχουν συνήθως τόσα πολλά ταπεράκια μέσα που δυσκολεύεσαι να βάλεις και εσύ το δικό σου. Πηγαίνοντας πρώτη μπορείς να αποθηκεύσεις το δικό σου ταπεράκι σε όποιο σημείο του ψυγείου θέλεις.  

#4 Έχεις χρόνο να οργανώσεις την ημέρα σου

Φτάνοντας νωρίς στη δουλειά έχεις την πολυτέλεια να πάρεις το χρόνο σου και να οργανώσεις την ημέρα σου. Όταν το κάνεις αυτό θα διαπιστώσεις ότι οι δουλειές σου γίνονται πιο εύκολα και με λιγότερο άγχος.  

#5 Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να σου αποσπάσουν την προσοχή

Αν δυσκολεύεσαι να δουλέψεις από το σπίτι γιατί όλο και κάποιος θα σου αποσπάσει την προσοχή, πηγαίνοντας νωρίς στη δουλειά που δεν είναι κανείς εκεί θα σε βοηθήσει να δουλέψεις χωρίς να σε ενοχλεί κανείς και τίποτα.

#6 Μπορείς να φύγεις νωρίτερα

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του να φτάνεις νωρίς στο γραφείο είναι ότι μπορείς να φύγεις και νωρίς. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις χρόνο το απόγευμα να ασχοληθείς με τη γυμναστική σου, να πας μία βόλτα, να κοιμηθείς και γενικότερα να κάνεις όλα όσα δεν προλάβαινες να κάνεις πριν.

Πηγή

8 πολύ καλοί λόγοι για να πας νωρίτερα στο γραφείο!
User Rating: 0 (0 votes)