4 σταρ που είναι γείτονες στην πραγματικότητα


4 σταρ που είναι γείτονες στην πραγματικότητα

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι της σόουμπιζ που είναι γείτονες και βρίσκονται πολλές φορές και εκτός δουλειάς! Δες τους σταρ που μένουν κοντά!

Γκουίνεθ Πάλτροου και Μέριλ Στριπ είναι γειτόνισσες και σίγουρα ξέρουν πώς να διαλέγουν το πιο τέλειο μέρος στην Νέα Υόρκη στην Τριμπέκα!

To 2011, η Nτρου Μπάριμορ αγόρασε στην ίδια περιοχή με την Όπρα Γουίνφρι ένα σπίτι αξίας 7 εκατομμυρίων σε μια από τις πλούσιες γειτονιές της Αμερικής! Μπράβο στην Ντρου που ξέρει να διαλέγει!

Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η οικογένεια του μετακόμισαν στο Μπέβερλι Χιλς δεν ήταν τυχαία η επιλογή της περιοχής αφού έμειναν δίπλα στο ζεύγος Κρουζ-Χολμς που τότε ήταν ακόμη μαζί και ήταν φίλοι. Οι δυο οικογένειες έκαναν πολύ καλή παρέα και η Κέιτι τότε είχε οργανώσει ένα πάρτι υπερπαραγωγή για να υποδεχτεί τους νέους της γείτονες!

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς και η Χέδερ Λόκλιαρ ήταν κάποτε κολλητές φίλες και η Ντενίζ μετακόμισε κοντά στο σπίτι της Χέδερ για να είναι μια πόρτα με την φίλη της! Έλα όμως που τελικά το 2007 η Χέδερ Λόκλιαρ και ο Ρίτσι Σαμπόρα χώρισαν και ο Ρίτσι τα έφτιαξε με την κολλητή της και γειτόνισσα Ντενίζ και κάπου εκεί χάλασε η φιλία τους. Τώρα όλα είναι περασμένα-ξεχασμένα αφού έλυσαν τα θέματα τους τα δυο κορίτσια!

Πηγή: www.womenonly.gr

4 σταρ που είναι γείτονες στην πραγματικότητα
User Rating: 0 (0 votes)