Μύρωνας Στρατής “Θέλω να γίνω μπαμπάς”


Μύρωνας Στρατής “Θέλω να γίνω μπαμπάς”

Ο Μύρωνας Στρατής δήλωσε στο «ΕΓΩ weekly»,το «επόμενο βήμα» στη πολύχρονη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη.

Και βέβαια δηλώνοντας “επόμενο βήμα”, εννοούσε το γάμο και τον ερχομό ενός παιδιού.

Μίλησε για το γάμο, που τον θεωρεί ένα ωραίο πάρτυ, ενώ πρωταρχικό ρόλο στη σχέση τους θα έχει ένα μωρό.Μιλώντας για τη Μαίρη Συνατσάκη, τη χαρακτήρισε ιδανική μανούλα, από εκείνες που αγαπούν τα παιδιά τους και τον άντρα τους και τους αρέσει να αποκτήσουν μια όμορφη, δεμένη οικογένεια.

Αισθάνεσαι να “ξεφουσκώνει” ο έρωτάς σου για τη Μαίρη στο πέρασμα του χρόνου; «Οι σχέσεις μεταμορφώνονται. Μπορεί το αρχικό συναίσθημα να υποχωρήσει, που «κουτουλάς» με τον άλλο από έρωτα, αλλά δημιουργείται κάτι σημαντικότερο και πιο βαθύ. Στο μυαλό μου υπάρχει ισορροπία μεταξύ έρωτα και αγάπη

Ποιο είναι αυτό που δεν θα συγχωρούσες ποτέ στη Μαίρη ή γενικά σε μια σύντροφό σου; «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Παλαιότερα θα ήμουν κάθετος με την απιστία. Μεγαλώνοντας, αισθάνομαι ότι αλλάζω μέχρι και σε αυτό. Συγχωρώ πολλά πράγματα στους ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι υπό πίεση οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι. Είναι κρίμα να διαλύσεις κάτι ωραίο».

Έχεις φλερτάρει ποτέ  με μια άλλη γυναίκα ενώ είσαι σε σχέση; «Το να σε κοιτάξουν, να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις, είναι υγιές. Δεν το θεωρώ απιστία. Απιστία είναι να προχωρήσεις παραπέρα».

Μύρωνας Στρατής “Θέλω να γίνω μπαμπάς”
User Rating: 0 (0 votes)