3 διάσημα ζευγάρια που ελπίζουμε να μείνουν μαζί


3 διάσημα ζευγάρια που ελπίζουμε να μείνουν μαζί

Σίγουρα υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ που ο έρωτας τους πάει τόσο πολύ και μας αρέσουν τόσο πολύ μαζί που ελπίζουμε να μην χωρίσουν ποτέ!

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της μουσικής είναι το τέλειο ζευγάρι και σίγουρα είναι από εκείνα τα ζευγάρια που δεν θέλουμε τίποτα να χωρίσουν. To γεγονός πως έχουν κρατήσει και την ιδιωτικότητα τους και δεν τα έχουν βγάλει όλα στο φως είναι πολύ σημαντικό. Η ίδια η Μπιγιονσέ δηλώνει πως καλό είναι να κρατάς τα πράγματα μέσα στον κλειστό κύκλο των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι με την κορούλα τους Μπλού Άιβι (Blue Ivy) να ολοκληρώνει την σχέση τους!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει δύο κόρες, την 8χρονη Βάιολετ (Violet) και την 5χρονη Σεραφίνα (Seraphina) και η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με την άφιξη του γιου τους Σάμουελ! Πραγματικά από τα πιο ωραία ζευγάαρια της σόουμπιζ που θαυμάζουμε!

Αν ψάχνεις για πίστη made in Hollywood τότε οι Μπραντζελίνα έρχονται πρώτοι στο μυαλό! Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν είναι μόνο πως είναι απίστευτα ταιριαστό ζευγάρι, αλλά πως μετά από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά δείχνουν να είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον!

 

Πηγή:www.womenonly.gr

3 διάσημα ζευγάρια που ελπίζουμε να μείνουν μαζί
User Rating: 0 (0 votes)