5 ατάκες που κάλα θα κάνεις να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου


5 ατάκες  που κάλα θα κάνεις να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου

Ο θυμός λένε είναι κακός σύμβουλος και αν μη τι άλλο είναι εκείνες οι φορές που σου κάνει τα νεύρα κρόσσια. Ακολουθεί μια λίστα από το τι έχει ξεστομηθεί κατά καιρούς που οι ειδικοί κρίνουν ότι μπορεί να βάλει ταφόπλακα σε μια σχέση..

1.“ Είσαι ίδιος ο πατέρας σου ”
Κάθε γιός έχει ένα φυσικό ανταγωνισμό με τον πατέρα του. Είναι πολύ πιθανό ειδικά αν η σύγκριση πατήσει πάνω σε εκείνο το αισθητήριο νεύρο να μην υπάρχει γυρισμός.

2.“ Εγώ δεν είμαι σαν τη μάνα σου που σε καλομαθαίνει ”
Η λέξη μάνα είναι ταμπού. Ειδικότερα δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτήν. Οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί και αυτό δεν σας βοηθάει.

3.“ Σαν τον πρώην μου κάνεις ”

Συγχαρητήρια τράβηξες λαχνό, ο πρώην ονομάζεται πρώην επειδή ανήκει στο παρελθόν. Αυτόματα ο φόβος εγκατάλειψης παίρνει τα ηνία σε αυτές τις περιπτώσεις.

4.“ Όλοι ρωτούσαν τι κάνω εγώ μαζί σου ”

Αυτή η κουβέντα και αν ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Μάλιστα θα δημιουργήσει πρόβλημα και στις εξώστρεφες σχέσεις καθώς διαρρηγνύει όποια εμπιστοσύνη ή οικειότητα έχει αποκτήσει με τους φίλους σου.

5.“ Τι σκεφτόμουν οταν έμπλεκα μαζί σου ; ”
Είναι η μείωση, η απαξίωση και η ταύτιση με την λάθος επιλογή που θα τον κάνουν να σου κλείσει τη πόρτα φεύγοντας στα μούτρα.

Εμείς στα είπαμε ,σκέψου πριν μιλήσεις.

Φώτο : www.moschoutis.gr

5 ατάκες που κάλα θα κάνεις να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου
User Rating: 0 (0 votes)