Όσα είπε στο «Πρωινό» και η αποκάλυψη του Λιάγκα


Όσα είπε στο «Πρωινό» και η αποκάλυψη του Λιάγκα

Ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε στο «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον καλεσμένο της εκπομπής με ποιο πρόσωπο θα ήθελε να συνεργαστεί στην τηλεόραση, εκείνος απάντησε: «Κοίτα να δεις, ο Σωτήρης Καλυβάτσης μου αρέσει πάρα πολύ. Έχουμε βρεθεί σε παρέες, σε συνεντεύξεις… Τον θεωρώ φοβερή φάτσα και πανέξυπνο. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αν είχε όρεξη να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα μου άρεσε πάρα πολύ και το έχουμε συζητήσει. Είναι ανάλογα και το προϊόν. Αν είναι για ένα μαγκαζίνο που θα είχε και ενημερωτικό χαρακτήρα, θα ήθελα να είναι κάποιος δίπλα μου που γνωρίζει δημοσιογραφικά πράγματα, όπως και εσύ ενδεχομένως. Αν ήμουν απέναντι από τον Γιώργο, θα ήθελα να είμαι εγώ, η Φαίη και η Τζένη (Μπαλατσινού) για παράδειγμα ώστε να χτυπήσω τον ανταγωνισμό. Σαν μια πρόταση με κάτι διαφορετικό…».

Παράλληλα, σχετικά με την εμπειρία του στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Φερεντίνος είπε: «Μπορεί να το ξαναέκανα, ανάλογα με την ομάδα και την παρέα», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είχα τον πρώτο ρόλο. Ήμασταν δύο άνθρωποι μαζί στο τιμόνι. Μαζί με τον αρχισυντάκτη και τους εκάστοτε αρχισυντάκτες συζητούσαμε τα πράγματα και αποφασίζαμε ως ομάδα».

Μάλιστα, ο Χρήστος Φερεντίνος ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ποιος έχει τον «τελευταίο λόγο» στη δική τους ομάδα, με τον οικοδεσπότη της εκπομπής να παραδέχεται: «Υπάρχει μια ευθύνη, την οποία κυρίως έχω εγώ. Δημοκρατικά αποφασίζουμε, λέμε όλοι μαζί τη γνώμη μας, αλλά… εντάξει (τον τελευταίο λόγο τον έχω εγώ)».

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/26989/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Πηγή:yupiii.gr

Όσα είπε στο «Πρωινό» και η αποκάλυψη του Λιάγκα
User Rating: 0 (0 votes)