Όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού, 12 χρόνια μετά …


Όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού, 12 χρόνια μετά …

Η Άσπα Τσίνα ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, στην εκπομπή “Η Γερμανού Ξανάρχεται”. Οι δυο γυναίκες θυμήθηκαν τα πολυσυζητημένα περιστατικά του “Fame Story”.

«Αυτό που με έπνιγε τόσο πολύ ήταν η υποκρισία. Και μόνο που βρισκόμουν σε ένα σύνολο ανθρώπων που δεν ταιριάζαμε πουθενά… Από την άλλη, αν συμπαθώ τον άλλον, θα επιδιώξω τη γνωριμία. Άμα δεν τον συμπαθώ κι ο άλλος προσπαθεί να με πλησιάσει, ενοχλούμαι! Ένιωθα να καταπιέζομαι για να κάνω παρέα, σώνει και καλά, με ανθρώπους που δεν ταίριαζα. Έπειτα, κάποια πράγματα ήταν προδιαγεγραμμένα εξ’ αρχής. Κάποια στιγμή ήταν δεδομένο ότι θα εκραγώ» δήλωσε η 37χρονη σήμερα τραγουδίστρια.

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/24806/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από την Άσπα Τσίνα να σχολιάσει την πολύκροτη αντιπαράθεσή της με την Κατερίνα Κούκα, αλλά και την κίνησή της να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τη «μουσική τηλεοπτική ακαδημία». Η ίδια απάντησε: «Δεν ξαναμίλησα ποτέ με την Κατερίνα Κούκα. Ούτε λόγος υπήρξε να συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε προέκυψε. Δεν έχω τίποτα με τη γυναίκα, τη δουλειά της έκανε, τον εαυτό της εξέφραζε. […] Για μένα έκανε ένα λάθος τότε: μίλησε για ήθος τότε, χρησιμοποίησε κάτι εκφράσεις τύπου “όπως και όλη η Ελλάδα”. Ήταν λαϊκισμός. Λαϊκισμός και ήθος δεν πάνε μαζί. Άρα, γεια σας! Το να με πιάσεις και να μου κάνεις μια παρατήρηση, με αγάπη και ως πιο έμπειρη, το δέχομαι. Δεν μου αρέσει, όμως, αυτό το στιλάκι “Είμαι κάτι πολύ σπουδαίο, με αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα ως κάτι πολύ σπουδαίο, έχω δύναμη στα χέρια μου, κοριτσάκι, και θα σου πω εγώ τι είναι το σωστό και αν δεν υπακούσεις και δεν προσαρμοστείς, γεια σας”. Αυτό δεν μου αρέσει, αυτή η άσκηση εξουσίας με ενοχλεί αφόρητα. Δεν μπορώ…».

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/24808/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Τέλος, αναφέρθηκαν στη ζωή της Άσπας Τσίνα σήμερα, στον μικρό γιο της Ιάσωνα- Παναγιώτη, στον σύντροφό της, Γιάννη,  όπως και στην ενασχόλησή της με την πολιτική. Στη συνέχεια, όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια έκλεισε τη συνέντευξη κάνοντας τέσσερις “σκληρές” ερωτήσεις στην καλεσμένη της. Μία εξ’ αυτών ήταν “με ποιον τραγουδιστή δε θα συνεργαζόσουν ποτέ, όσα χρήματα κι αν σου έδιναν” και η πρώην παίκτρια του “Fame Story” δεν δίστασε να κατονομάσει αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες της, με πρώτη την άσπονδη τότε ανταγωνίστριά της, Ελεάννα Παπαϊωάννου.

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/24809/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Πηγή:yupiii.gr

Όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού, 12 χρόνια μετά …
User Rating: 0 (0 votes)