Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της και για τη Φαίη Σκορδά


Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της και για τη Φαίη Σκορδά

Λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση ότι διανύει τον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η Σταματίνα Τσιμτσιλήμίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!», για πρώτη φορά, για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, είπε: «Ήταν κάτι που το θέλαμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδάκι, να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Το πώς, όμως, έγινε τόσο άμεσα δεν το κατάλαβα κι εγώ. Όταν είσαι αφοσιωμένη πλήρως στο ένα μωράκι και προσπαθείς να βρεις τους ρυθμούς σου και προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, αυτό έγινε λίγο ξαφνικά», ενώ όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, όταν το έμαθε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Το μάθαμε μαζί με τον Θέμη». Όσο για το αν προσέχει τη διατροφή της, απάντησε: «Προσέχω λίγο, αλλά δεν είχα προλάβει να χάσω όλα τα κιλά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Είχα πάρει είκοσι κιλά και δεν ήταν εύκολο να τα χάσω! Οπότε προσέχω λίγο, ναι, χωρίς να έχω το άγχος».

 

Στην ερώτηση αν έχει αποκατασταθεί η σχέση της με τη Φαίη Σκορδά αλλά και αν θα πήγαινε καλεσμένη στο «Πρωινό», σχολίασε: «Μιλάμε με τη Φαίη, είναι όλα καλά. Θα δείτε αν θα πάω!», ενώ αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησέ το!» αποκάλυψε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόκειται να εμφανιστεί ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

 

Δες το βίντεο:

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/24144/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

 

Πηγή: yupiii.gr

Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της και για τη Φαίη Σκορδά
User Rating: 0 (0 votes)