Όσα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά


Όσα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Δευτέρας, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για όλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, μετά την παρουσίαση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1: «Αυτή τη στιγμή είναι πολλοί οι παρουσιαστές που θα μπορούσαν να είναι στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι. Κάποιες κουβέντες που έκανα τελικά δεν έγιναν πράξη. Από το Mega, πάντως, δεν μου έγινε πρόταση για το πρωινό.Συζητάω κάποια πράγματα, αλλά αυτά που συζητάς δεν είναι καλό να τα λες γιατί μέχρι να γίνουν…».

Με τι concept θα ήθελε, όμως, να επιστρέψει στην τηλεόραση; Η ίδια είπε «Επειδή έχω κάνει 7 χρόνια, στο πρωινό νιώθω πιο οικεία σαν θεματολογία, με τα θέματα που έχει. Ακόμα και όταν σας βλέπω, οι ερωτήσεις μου έρχονται σαν μπουρμπουλήθρες από κεκτημένη ταχύτητα. Αυτό ακόμα δεν μου έχει φύγει».

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο, ξεκαθάρισε ποια θεωρεί η ίδια την καλύτερη χρονιά της στην τηλεόραση: «Η καλύτερη χρονιά μου νομίζω ήταν η πρώτη χρονιά με τον Γρηγόρη γιατί ήταν πολύ… παιδική χαρά. Ήταν η εποχή που παίζαμε όλη μέρα παιχνίδια. Εγώ ακόμα δεν είχα εξοικειωθεί πάρα πολύ με την τηλεόραση, δεν ήξερα πώς παίζεται το παιχνίδι. Δεν ασχολιόταν και κανείς μαζί μου για να έχω ψυχολογικά, όπως είχα τη χρονιά του ΑΝΤ1 -τρομερά ψυχολογικά! Τότε μόνο ο Γρηγόρης έτρωγε “ξύλο” και λίγο η Ράνια».

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε: «Στον ΑΝΤ1 ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν είχα εξοικειωθεί με τέτοια κριτική. Πολύ συχνά δεχόμασταν αρνητική κριτική. Κυρίως σε προσωπικό επίπεδο ήταν. Βέβαια, ακόμα και τώρα αυτή την εβδομάδα υπάρχει ένα εξώφυλλο στο οποίο χωρίζω, είναι το αγαπημένο τους θέμα», ενώ συμπλήρωσε: «Τότε η κριτική κυρίως εμένα αφορούσε. Και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Μπορώ να σου μιλήσω με συγκεκριμένα παραδείγματα. Υπήρχαν άνθρωποι που έβγαιναν σε εκπομπές και έλεγαν διάφορα, θυμάμαι συγκεκριμένα σκηνικά πολύ έντονα. Απορούσα “τι έχω κάνει;”. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Εγώ πάνω στη δουλειά έχω μάθει -και πριν και μετά τον ΑΝΤ1- μετά τη δουλειά, στο σπίτι να μην παίρνω τίποτα μαζί μου. Στον ΑΝΤ1 αυτό μου ήταν πολύ δύσκολο, το κουβαλούσα αυτό το φορτίο. Είχα κλείσει τηλεοράσεις και δεν ήθελα να μαθαίνω τίποτα».

Ποια ήταν η χειρότερη κριτική που θυμάται να δέχτηκε εκείνη την εποχή; «Το χειρότερο που θυμάμαι ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη στην Ελένη Μενεγάκη. Εκφραζόταν τόσο έντονα αρνητικά, σαν να έχει κάτι μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο. Όχι κριτική τύπου “δεν μου αρέσει”, αλλά πιο έντονα. […] Ένιωθα ότι ήταν προσωπική επίθεση. Ενδεχομένως αυτός είναι ο τρόπος της, αλλά εγώ τα έπαιρνα πολύ βαριά» εξομολογήθηκε η ίδια.

Όσο για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στον κόσμο, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Στο πρώτο ήταν πολύ πιο δύσκολα όλα. Το δεύτερο ήρθε σε ένα περιβάλλον με παιδιά. Και εξωτερικά είμαι πολύ καλύτερα: στο πρώτο είχα πάρει 40 κιλά και στο δεύτερο 25. […] Όλα είναι πολύ πιο εύκολα. Όπως πολύ σωστά είχε πει και ο Θοδωρής, όταν είχε έρθει εδώ σε εσάς, είναι σαν το πρώτο παιδί να σε εκπαιδεύει και ψυχολογικά και πρακτικά για ό,τι ακολουθήσει. Δεν έχει καμία σχέση. Στο πρώτο φοβάσαι, δεν ξέρεις πώς να χειριστείς το παιδί».

Τέλος, για το πώς αντιμετώπισε ο μεγάλος γιος της τον ερχομό του αδελφού του, η ίδια είπε: «Ο Φίλιππος ήθελε πάρα πολύ αδερφάκι. Το ζητούσε, του είχε γίνει εμμονή. Το πίστευε πριν καλά καλά του συμβεί. Όταν το είδε, όμως, απορούσε γιατί δεν βγήκε σε ηλικία 5 ετών. Ήθελε να πηγαίνουν στην ίδια τάξη, αλλά προσπαθεί και έτσι πολύ. Δεν τους αφήνουμε και πολύ μόνους τους βέβαια. Τον θέλει πολύ όμως. Θέλει να πάει στο δικό του δωμάτιο, να κοιμούνται μαζί», ενώ τόνισε: «Δεν έχει κλείσει ακόμα η οικογένεια. Ο Θοδωρής θέλει ένα κοριτσάκι, εγώ πάλι θέλω παιδιά. Είναι διαφορετική προσέγγιση. Ιδανικά θα ήθελα τέσσερα».

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/22909/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Πηγή: yupiii.gr

Όσα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά
User Rating: 0 (0 votes)