«Όλοι μου έλεγαν να μην πάω»


«Όλοι μου έλεγαν να μην πάω»

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στην κάμερα του Star για την απόφασή του να λάβει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά και για το τραγούδι με το οποίο είναι υποψήφιος, «Κανένας Δεν Με Σταματά», που κυκλοφορεί από τηνPlatinum Records.

«Δεν θα πήγαινα απλά για να πάω, αν δεν έβρισκα ένα καλό τραγούδι. Βρήκα το τραγούδι, μου έδωσαν χρόνο και είπα το “ναι”», είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ αναφερόμενος στο τραγούδι με το οποίο είναι υποψήφιος αλλά και την «εικόνα» της Ελλάδας στο εξωτερικό, ανέφερε: «Για μένα είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι, με πολύ ωραίο στίχο. Εμένα αυτό με συγκίνησε, ο στίχος. […] Ήθελα ελληνικό στίχο, ναι. Να δείξουμε ότι παρόλο που μας έχουν “ξεγραμμένους” σαν χώρα, ότι εμείς είμαστε εδώ! Τους μάθαμε γράμματα, τους μάθαμε τα πάντα και μας έχουν λες και είμαστε τελευταίοι».

Τέλος, ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε σχετικά με την απόφασή του να διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό: «Όλοι ήταν αρνητικοί, μου έλεγαν να μην συμμετέχω. Εγώ, όμως, πείσμωσα παραπάνω και είπα ότι παρόλο που ζούμε δύσκολες καταστάσεις θέλω, αν περάσω εγώ ή όποιος περάσει, να δώσουμε μια ωραία παρουσία».

Δες το βίντεο:

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/25887/6568/689″ ” width=”100%” height=”480″]

Πηγή: yupiii.gr

«Όλοι μου έλεγαν να μην πάω»
User Rating: 0 (0 votes)