Όλη η αλήθεια για τo ιδιωτικό νησί των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.


Όλη η αλήθεια για τo ιδιωτικό νησί των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.
Έσκασε σαν ένα τεράστιο βεγγαλικό η ρομαντική χειρονομία της Angelina προς τον αγαπημένο της Brand, δώρο για τα 5οα του γενέθλια. Και φυσικά μιλάμε για το νησάκι Petra, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη. Ένα δώρο αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων.
BRADANGEL
Το “νησάκι δώρο” έχει σχήμα καρδιάς και επάνω του φιλοξενεί δύο πολυτελή σπίτια, ένα εξοχικό σπίτι 366 τετραγωνικών μέτρων και μια έπαυλη 1500 τετραγωνικών, σχεδιασμένα και τα δύο από τον αγαπημένο αρχιτέκτονα του Brad Pitt, Frank Loyd Wright. Και τα δύο σπίτια έχουν πανοραμική θέα, είναι υπέρ- πολυτελή εσωτερικά και είναι φτιαγμένα από πέτρα και ξύλο.
Όμως τα “κουτσομπολιά” έδωσαν και πήραν, με αφορμή  τις φήμες που διέδωσε η Ντόνα Μασάρο, κόρη των ιδιοκτητών του νησιού Τζόζεφ και Μπάρμπαρα Μασάρο και ήρθε να καταστρέψει όλη την “μαγεία” λέγοντας πως πρόκειται για φήμη και πως το νησάκι  Petra παραμένει ακόμη προς πώληση. «Είμαστε διαθέσιμοι να δείξουμε στον Brad και την Angelina το νησί αλλά πρέπει πρώτα να έρθουν να φάνε στο καφέ μου» πρόσθεσε αστειευόμενη η Ντόνα Μασάρο που ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτρια ενός καφέ στην Νέα Υόρκη.
Όλη η αλήθεια για τo ιδιωτικό νησί των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.
User Rating: 0 (0 votes)