Το τολμηρό φόρεμα της Μενεγάκη το φόρεσε πρώτη η Γκαλένα!


Το τολμηρό φόρεμα της Μενεγάκη το φόρεσε πρώτη η Γκαλένα!

Το να φορέσουν δύο γυναίκες το ίδιο φόρεμα δεν είναι ούτε σπάνιο ούτε περίεργο, είναι όμως άβολο, αμήχανο και λόγος κοτσομπολιού ειδικά για εκείνη που το φόρεσε δεύτερη.

Αυτή τη φορά το στιλιστικό λάθος έκανε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φόρεσε ένα sexy μαύρο δαντελωτό φόρεμα του Πάνου Ζήνα στη πολυσυζητημένη συνέντευξή της με τον Νίκο Μουτσινά, που τράβηξε μεν όλα τα βλέμματα με το τολμηρό σκίσιμο στο πλάι, αλλά ήταν δυστυχώς ολόιδιο με εκείνο που φόρεσε η Γκαλένα Βελίκοβα στο Live του “Dancing with the stars” τα Χριστούγεννα.

Η χορογράφος και κριτής του show είχε διαλέξει το φόρεμα με το εντυπωσιακό ντεκολτέ σε έντονο κόκκινο που ταίριαζε με τα χρώματά της και με το εορταστικό κλίμα των ημερών, σε αντίθεση με την Μενεγάκη που προτίμησε τη σιγουριά του μαύρου.

Η στυλίστρια της Ελένης Τζώρτζια Συναχερή, μίλησε στο joytv.gr και εξήγησε πώς επιλέχθηκε το συγκεκριμένο φόρεμα: «Είχαμε πάρα πολλές επιλογές για το τι θα βάλει η Ελένη. Τη Δευτέρα είχα μαζέψει κάποια ρούχα, τα είδε και πριν την εκπομπή αποφάσισε τι θα βάλει».

Όσον αφορά στο ποια κυρία φόρεσε καλύτερα το φόρεμα τη απάντηση μάλλον θα πρέπει να τη δώσετε εσείς, γιατί η επιλογή είναι κυρίως θέμα προσωπικού γούστου.

eleni111

 

 

ELENI112

Πηγή:joytv.gr
Το τολμηρό φόρεμα της Μενεγάκη το φόρεσε πρώτη η Γκαλένα!
User Rating: 0 (0 votes)