Το σωστό dress code για ένα γάμο


Το σωστό dress code για ένα γάμο

Η εποχή που θα ξεκινήσουν οι προσκλήσεις για τους γάμους είναι πολύ κοντά! Η καλύτερη λύση για να εντυπωσιάσετε (όχι πιο πολύ από τη νύφη!) είναι ένα κομψό φόρεμα.

Κρατήστε σημειώσεις για τα “do’s” και τα “don’ts” του dress code των γάμων…

1. Το λευκό απαγορεύεται!

Το λευκό είναι το χρώμα της νύφης και δεδομένου ότι είναι η ημέρα της, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να πέσουν τα φώτα πάνω σας. Το ίδιο ισχύει και για τις αποχρώσεις του κρεμ και ιβουάρ. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα φόρεμα σε ζεστούς τόνους!

2. Μη φορέσετε κάτι κοντό, κολλητό ή με χαμηλό μπούστο

Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί κούκλοι καλεσμένοι στο γάμο για να εντυπωσιάσετε αλλά καλό θα ήταν να μην επιλέξετε ένα φόρεμα που θα έκανε ακόμα και τη μαμά σας να κοκκινίσει! Οι περισσότεροι γάμοι είναι αριστοκρατικοί και ελαφρώς συντηρητικοί γι’ αυτό καλυφτείτε…

3. Πείτε όχι στο συντηρητικό κοστούμι

Δεν πάτε σε συνέντευξη, πάτε σε μια γιορτή! Αφήστε το γκρι, το καφέ και το μαύρο στην άκρη για τις ώρες του γραφείου. Αν πάλι διαλέξετε ένα κοστούμι με φούστα σε έντονο χρώμα, τότε ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε.

4. Αφήστε τα ογκώδη φορέματα για άλλη ημέρα

Διαβάστε ξανά το σημείο 1: είναι η ημέρα της νύφης! Ο όγκος είναι κάτι που τη χαρακτηρίζει γι’ αυτό αφήστε τα υπερβολικά βολάν για εκείνη και τα παρανυφάκια.

5. ΌΧΙ στο τζιν

Το τζιν είναι το μεγαλύτερο απαγορευτικό για ένα γάμο. Καλύτερα να προτιμήσετε σορτς ή παντελόνι με ύφασμα καλής ποιότητας για μία επίσημη εμφάνιση!

 

 

Το σωστό dress code για ένα γάμο
User Rating: 2.9 (8 votes)