Το ρατσιστικό σχόλιο που τον εξόργισε πάνω στην πίστα


Το ρατσιστικό σχόλιο που τον εξόργισε πάνω στην πίστα

Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε στο «Πρωινό» της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του νίκη στο Dancing With The Stars, και μίλησε για το φαινόμενο του ρατσισμού και κάποια ατυχή περιστατικά που έχει βιώσει.

«Δεν έχει σχέση τόσο το χρώμα με τον ρατσισμό, είναι μια γενικότερη έννοια. Για παράδειγμα, αρκετοί φίλοι μου λένε π.χ. για τους Αλβανούς ότι δεν τους μπορούν κλπ. Τους λέω πως είναι ρατσιστές και μου απαντάνε “γιατί με λες έτσι;”. Αφού κι εγώ μαύρος είμαι, Αφρικανός… Νιώθω άσχημα όταν λες κάτι τέτοιο για κάποιον άλλον. Μου λένε πως εγώ είμαι Έλληνας, επειδή έχω μεγαλώσει εδώ, αλλά δεν είναι έτσι…» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Ησαΐας Ματιάμπα αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο ατυχές επεισόδιο στο μαγαζί που τραγουδούσε παρέα με τον Μύρωνα Στρατή: «Πέρσι σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε με τον Μύρωνα, καθώς τραγουδούσαμε ήταν μια παρέα και ένας από αυτούς είχε γυρισμένη την πλάτη σε εμάς. Ήταν με το πούρο του, μικρό παιδί, και είπε ένα ρατσιστικό σχόλιο τύπου “Άσε μας ρε μαύρε που τραγουδάς κι εσύ”. Ήμουν έτοιμος να τον πλακώσω…Ο Μύρωνας με έκανε να ηρεμήσω».

Δες ολόκληρη την εμφάνιση στο «Πρωινό»:

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/24560/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

 

Κωνσταντίνος Αντωνάτος-Χαντζάκος yupiii.gr

Το ρατσιστικό σχόλιο που τον εξόργισε πάνω στην πίστα
User Rating: 4.8 (1 votes)