Το διαζύγιο, η προσωπική της ζωή σήμερα και …


Το διαζύγιο, η προσωπική της ζωή σήμερα και …

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η καλεσμένη της ημέρας στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά της, το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά αλλά και για τη συνεργασία με τη Δούκισσα Νομικού, τόσο στο «Dancing With the Stars» όσο και στη θεατρική παράσταση «Τρωικός Πόλεμος».

 

Στην ερώτηση της Τζένης Μπαλατσινού αν θα έκανε άλλο γάμο και ακόμα ένα παιδί, απάντησε: «Δεν είναι κάτι που αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Άμα είμαι πολύ ερωτευμένη με κάποιον, τότε θα μπω στη διαδικασία να κάνω ακόμα ένα παιδί. Από πολύ μεγάλο έρωτα θα έκανα άλλο ένα παιδί. Γάμο, δηλαδή, σίγουρα δεν θα έκανα, γιατί το παιδί ίσως να “πηγαίνει” μαζί με τον γάμο, ίσως κι όχι. Αλλά σίγουρα, παιδί δεν θα ξαναέκανα αν δεν ερωτευόμουν πολύ».

 

Τι είπε για την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Κώστα Πηλαδάκη και πόσο δύσκολο ήταν; «Είχε δύσκολες στιγμές στην αρχή, αλλά λίγες κι όχι πιο δυνατές από το καλό κομμάτι που ήταν η αγάπη, η εκτίμηση και η κατανόηση ανάμεσά μας», εκμυστηρεύθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ για το αν το μετάνιωσε, είπε: «Το διαζύγιο είναι μία απόφαση που, επειδή ποτέ δεν θα καταφέρεις να ζήσεις την άλλη περίπτωση του να μην είχε συμβεί, δεν ξέρεις ποτέ πως θα ήταν. Άρα δεν μπορείς να το μετανιώσεις, γιατί δεν έχεις δει την άλλη πλευρά – κι αυτό συμβαίνει σε κάθε μεγάλη απόφαση νομίζω».

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/24039/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όμως, μίλησε και για τη συνεργασία με τη Δούκισσα Νομικού στη θεατρική παράσταση «Τρωικός Πόλεμος», στην οποία θα συμπρωταγωνιστούν: «Είναι πολύ δουλευταρού κι επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνει, έχει όρεξη να μάθει πράγματα. Είναι πολύ συνεργάσιμη και θεωρώ ότι είναι τέλεια για τον ρόλο της Ωραίας Ελένης.Πραγματικά, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ωραιότερη Ωραία Ελένη», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας «Η ομορφιά της Δούκισσας είναι αξεπέραστη, δεν συγκρίνεται. Είναι τέλεια! […] Δεν είναι τόσο εύθραυστη, είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι η Δούκισσα».

 

Όσο για το αν ερωτεύεται πιο δύσκολα όσο μεγαλώνει, αποκάλυψε: «Εγώ ποτέ δεν ερωτευόμουν εύκολα και όσο μεγαλώνω αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Είναι πολύ περίεργα αυτά που θα με κάνουν να “συγκινηθώ” εγκεφαλικά και αυτό δεν συμβαίνει συχνά».

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/24040/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

 

Πηγή: yupiii.gr

Το διαζύγιο, η προσωπική της ζωή σήμερα και …
User Rating: 0 (0 votes)