Τι δεν πρέπει να πεις ή να κάνεις στο αγόρι σου


Τι δεν πρέπει να πεις ή να κάνεις στο αγόρι σου

1. Ποτέ μην τον αναγκάσεις να πάτε για να ψωνίσετε μαζί σε κάποιο εμπορικό κέντρο. Όσο και να μην θέλει να στο δείξει, θα βαρεθεί και θα αρχίζει να σκέφτεται πόσο καλύτερα θα περνούσε αν ήταν με τους κολλητούς του και έπινε μπύρες.

2. Πάλι θα δεις μπάλα?
Αυτή η ερώτηση είναι απαγορευμένη!!! Οι άντρες από τα σχολικά τους χρόνια ασχολούνται με αυτό το άθλημα και κατακρίνοντας την επιλογή τους αυτή, εσύ γίνεσαι η κακιά.

3. Πάμε σινεμά ? Παίζει μια πάρα πολύ ωραία ρομαντική ταινία.
Το πιο πιθανό είναι να μην του αρέσει το είδος της ταινίας αλλά ακόμα και να του αρέσει, θα προσπαθήσει να μην στο δείξει ποτέ, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις καταφέρει να καταπιέσεις τα συναισθήματα του για όση ώρα κρατήσει η ταινία.

4. Ποτέ μην αναφέρεσαι στους συντρόφους που είχες στο παρελθόν. ΠΟΤΕ! Αν έχεις τη συνήθεια να το κάνεις, καλό είναι να το κόψεις για να μην μπουν ψύλοι στα αυτιά του χωρίς λόγο.

5. Μην αρχίζεις να του φωνάζεις πως δεν έχεις κρύψει – βάλει – ακουμπήσει κάπου εσύ τα κλειδιά του ή ότι δεν βρίσκει κάτι που του είναι αναγκαίο εκείνη την στιγμή. ΚΑΝΕΙΣ άνδρας δεν παραδέχεται πως έχασε κάτι, αν και βαθιά μέσα του το ξέρει… είναι θέμα DNA! Το μόνο που θα καταφέρεις με το να του φωνάζεις είναι να τον αγχώσεις περισσότερο. Η καλύτερη λύση είναι να τον βοηθήσεις να τα βρει.

6. Μην κάνεις το λάθος να τσακωθείς μαζί του μπροστά στους φίλους του. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραδεχθεί το λάθος του και τελικά θα καταλήξει να προσπαθεί να βγει από πάνω!

7. Τέρμα η γκρίνια επειδή γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι! Κάνε υπομονή μέχρι το επόμενο πρωί για να εκφραστείς άνετα, εξάλλου δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα από όσα του λες μόλις γυρίσει (είπαμε είναι μεθυσμένος).

8. Ξέρουμε ότι λατρεύεις να αναφέρεσαι σε πράγματα που θέλεις να κάνετε μαζί… Καλό είναι να μην ξεκινάς την πρόταση σου με την φράση όταν παντρευτούμε, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγχώσεις και να μην ακούσει τίποτα από όσα τελικά ήθελες να του πεις.

Τι δεν πρέπει να πεις ή να κάνεις στο αγόρι σου
User Rating: 0.5 (1 votes)