Τζένη Μπαλατσινού:Η ζήλια είναι ένα πολύ μίζερο συναίσθημα.


Τζένη Μπαλατσινού:Η ζήλια είναι ένα πολύ μίζερο συναίσθημα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA Τζένη Μπαλατσινού  μίλησε στην εφημερίδα Real News για τα μυστικά στην επιτυχημένη πορεία του γάμου τhς με τον Πέτρο Κωστόπουλο μέσα στο χρόνο.

Συγκεκριμένα η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τις πτυχές αυτής της σχέσης απαντώντας στις ερωτήσεις-«καρφάκια» του δημοσιογράφου.

Στην ερώτηση με ποια συνταγή ξεπερνά τις εντυπωσιακές γυναίκες που καθημερινά υπήρχαν και υπάρχουν στη ζωή του συζύγου «Πέτρου»;

Διαβάστε  την απάντηση: «Οι όμορφες γυναίκες πάντα υπήρχαν στη δουλειά του, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο. Το βρίσκω πολύ όμορφο και ευγενικό να κάνεις κομπλιμέντα σε μια ωραία γυναίκα».

Συνεχίζοντας η Τζένη Μπαλατσινού ξεστόμισε την ατάκα «κόλαφο» για πολλές γυναίκες: «Η ζήλια είναι ένα πολύ μίζερο συναίσθημα. Εγώ δεν είμαι ζηλιάρα, ούτε μίζερη. Μπορεί να εκνευριστώ με συμπεριφορές και θα το δείξω. Έτσι κι αλλιώς “οι άντρες από μικροί διδάσκονται να ζητούν συγγνώμη για τις αδυναμίες τους και οι γυναίκες συγγνώμη για τη δύναμη τους” είχε πει κάποτε μια σοφή γυναίκα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης η σύζυγος- «Τζένη» τόνισε ότι δεν είναι στα σχέδια της ένα ακόμα παιδάκι , αφού ήδη έχουν τρία, δύο κορίτσια και ένα αγόρι. «Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ανώριμο στη φάση που βρισκόμαστε να σκεφτόμασταν τέταρτο παιδί […] Είμαι πολύ τυχερή που κατάφερα να έχω τρία υπέροχα παιδιά. Δεν σου κρύβω πως όταν βλέπω μωρό το λαχταράω σαν ζεστό τσουρέκι, αλλά κρατάω τις ορέξεις μου για τα εγγόνια μου».

Μετά από όλα αυτά που διαβάσατε δεν είναι τυχαία η επιτυχημένη και δοκιμασμένη στο χρόνο, πορεία της οικογένειάς τους και είναι  φωτεινό παράδειγμα για πολλά ζευγάρια το πόσο δεμένοι έμειναν και πέρασαν αλώβητοι μέσα από τα τεράστια «κύματα» που ήρθαν να ταράξουν την οικογενειακή  και επαγγελματική  τους γαλήνη!

 

 

 

Τζένη Μπαλατσινού:Η ζήλια είναι ένα πολύ μίζερο συναίσθημα.
User Rating: 0 (0 votes)