Τα νέα που περιμέναμε για το Sex and the City 3


Τα νέα που περιμέναμε για το Sex and the City 3

Η Kim Catrall λέει ναι στις φήμες που κυκλοφορούν για την τρίτη ταινία της αγαπημένης μας σειράς, υποστηρίζοντας πως μπορεί να συμβεί.

Δίνοντας χαρά σε όλους τους fans του sex and the city, η Kim Catrall παραδέχεται πως είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να επιστρέψει στο ρόλο της Samantha Jones και να περπατήσει πάνω στα εντυπωσιακά της τακούνια.

Όπως δήλωσε στο ET Canada, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρεθεί ένα καλό σενάριο, αλλά όπως συμπλήρωσε δεν είναι εκείνη η συγγραφέας ούτε και δουλεύει στο studio.

“Οικονομικά θα ήταν τέλειο για όλες μας, αλλά εκείνο που την κάνει να  αναρωτιέται και να ανυπομονεί είναι το περιεχόμενο και πως θα εξελισσόταν αν συνέχιζε η ιστορία.”

Όλα αυτά ήταν απαντήσεις σε σχόλια της Sarah Jessica Parker, η οποία παραδέχτηκε πως κατά τη γνώμη της υπάρχει ακόμα μία ιστορία να μοιραστεί. Ενώ συμπλήρωσε πως ο χρόνος είναι ένα παράξενο πράγμα και οι αποφάσεις δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα.

“Δεν πιστεύω πως η τρίτη ταινία είναι απλά ένα ονειροπόλημα, γίνονται όντως συζητήσεις περί αυτού” δήλωσε η  Sarah Jessica Parker σε συνέντευξή της στο περιοδικό  Haute Living, συνεχίζει,  “Οι άνθρωποι μιλούν γι’αυτό, άνθρωποι πέρα από τους πρωταγωνιστές αλλά δεν ξέρω αν όντως θα συμβεί. Εάν συμβεί θα είναι συναρπαστικό.”

Με την Kim Catrall και τη Sarah Jessica Parker να είναι πρόθυμες για μία τρίτη ταινία, οι fans του sex and the city δείχνουν ενθουσιασμένοι.

Τα νέα που περιμέναμε για το Sex and the City 3
User Rating: 0 (0 votes)