Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2016 με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα!


Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2016 με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα!

Τα άστρα,τα ζώδια και το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα

 
Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πλανητικά τριήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, με την ενέργεια του τετραγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα (με τους δύο πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση) να επηρεάζει ισχυρά όλα τα ζώδια! Η όψη τετραγώνου μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 26 Νοεμβρίου του 2015 και θα επαναληφθεί για μια ακόμη φορά τον Σεπτέμβριο του 2016.
 
Πρόκειται για δύο πλανήτες με τελείως αντίθετη φύση και ποιότητες… Η επαφή τους μέσα από την δυσμενή γωνία ενός τετραγώνου, δημιουργεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πλανητικό σκηνικό.
 
Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που ζητά απτά αποτελέσματα σε κάθε κίνηση, σε κάθε πράξη του ατόμου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με την εξέλιξη και τη φιλοδοξία του ανθρώπου, που θα τον οδηγήσει στην κοινωνική αναγνώριση, μέσα από τα επιτεύγματά του. Ο Ποσειδώνας εκφράζει ένα άλλο επίπεδο πραγματικότητας, που το αντιλαμβανόμαστε με τη διαίσθηση και την ψυχή μας. Κυβερνά δηλαδή την εσωτερική πραγματικότητα του ανθρώπου, σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο.
 
 

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα συγκρούεται το πρέπει με το θέλω…Ποιο θα επικρατήσει στα ερωτικά σου;Στείλε μήνυμα στο 54991 και θα έχεις την απάντησή σου με κόστος μόνο 1,23€. Γράφεις ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτησή σου!

 
Η συνάντηση λοιπόν των δύο πλανητών φέρνει στο προσκήνιο το θέμα της ισορροπίας, που είναι ήδη διαταραγμένη και που το διάστημα αυτό θα διαταραχθεί ακόμα περισσότερο. Είναι μια εποχή που έχει έντονη εσωτερική αναταραχή, μια και τα εξωτερικά ερεθίσματα που λαμβάνουμε, είναι δύσκολο να μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε την ακεραιότητά μας και την ψυχραιμία μας.
Φοβίες και άγχη κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, προκαλώντας πάσης φύσεως ανασφάλειες και απογοητεύσεις, οι οποίες οδηγούν και σε ένα μεγαλύτερο κλείσιμο στον εαυτό μας. Και είναι πολύ πιθανό επίσης να νιώσουμε πως χάνουμε αυτό που συντηρεί την ύπαρξή μας: την ελπίδα μας!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Astrologos.gr
@Astrologosgr
 
Και επειδή ο… κακός μας εαυτός έχει την τάση εμφανίζεται πολύ πιο εύκολα στο προσκήνιο και να μας παρασύρει, η περίοδος αυτή είναι πολύ εύκολο να επαναφέρει εθισμούς και κακές συνήθειες, οι οποίες εντείνουν το περιβάλλον της θλίψης και της απομόνωσης!
 
Ναι, ο Κρόνος αποδιοργανώνει τον Ποσειδώνα, του στερεί το όνειρο και τον αναγκάζει σε μια πρακτική θεώρηση, την οποία ο πλανήτης δεν αντέχει, ενώ ο Ποσειδώνας αφαιρεί από τον Κρόνο την πρακτικότητα, τη γείωση, τη στόχευση… Έτσι, το χάσμα που ανοίγεται ανάμεσά τους μοιάζει τεράστιο και μάλιστα τις περισσότερες φορές ενισχύει ένα περιβάλλον ενοχών, που λειτουργούν υποσυνείδητα και που δεν επιτρέπουν καμία εξελικτική κίνηση.
 
★ Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 
Το κλειδί στον κύκλο αυτόν, είναι η συνειδητότητα! Τώρα περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη να στραφείς μέσα σου και να ανακαλύψεις εκείνους τους χαμένους, κρυφούς θησαυρούς της ψυχής σου, φαίνεται να γίνεται επιτακτική! Η πολυπόθητη ανακάλυψη της αλήθειας είναι η μόνη σωτηρία που μπορεί να υπάρξει στον κόσμο αυτόν… της αλήθειας του καθενός από εμάς χωριστά, αλλά και του συνόλου!
 
Το διάστημα αυτό δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές προσδοκίες ή μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν απογοητεύσεις. Μια πολύ καλή διέξοδος ωστόσο, είναι η έκφραση των δημιουργικών ταλέντων που μπορεί να κρύβεις μέσα σου. Η Τέχνη, σε κάθε της μορφή μπορεί να είναι πραγματικά ένα δώρο, που το διάστημα αυτό μπορείς να ανακαλύψεις!
 
Σε κοσμικό επίπεδο, η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα μπορεί να ευθύνεται για φυσικές καταστροφές και να επηρεάζει οτιδήποτε σχετίζεται με το πετρέλαιο, τα ορυχεία, με ακραίες καιρικές συνθήκες ή γενικότερα με τις θάλασσες και το υγρό στοιχείο. Παράλληλα, την περίοδο αυτή μπορεί να δούμε να εντείνονται κινήσεις βίας που οφείλονται στον φανατισμό ή τρομοκρατικές ενέργειες με θρησκευτικά κίνητρα.
 

 Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα

 
Κατά κύριο λόγο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού  Δίδυμοι που γεννήθηκαν 31/5-4/6, Παρθένοι από 2 ως 6 Σεπτεμβρίου, Τοξότες της 1ης ως 6 Δεκεμβρίου και Ιχθύες της 1ης ως 5 Μαρτίου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στα ζώδια αυτά και στην 11η μοίρα των ζωδίων αυτών. Εσείς, κρατήστε τις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που νοιώθετε πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε και κυρίως από νέες γνωριμίες, ακόμα και αν μοιάζουν πολλά υποσχόμενες!
Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας και μην αναλαμβάνετε δεσμεύσεις, γιατί μπορεί να μην καταφέρετε να τις υλοποιήσετε. Τακτοποιείστε παλιές εκκρεμότητες και μην ανοίγετε νέες. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της εξαπάτησης!

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα συγκρούεται το πρέπει με το θέλω…Ποιο θα επικρατήσει στα ερωτικά σου;Στείλε μήνυμα στο 54991 και θα έχεις την απάντησή σου με κόστος μόνο 1,23€. Γράφεις ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτησή σου!

 

Powered by WPeMatico

Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2016 με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα!
User Rating: 0 (0 votes)