Τα άστρα για τα ζώδια την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης.


Τα άστρα, τα ζώδια και η αστρολογική εικόνα της ημέρας!

 
Η σημερινή ημέρα αλλά αυτή που ακολουθεί προσφέρεται για βελτίωση των προσωπικών μας σχέσεων, για να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας, για να εξομαλύνουμε προβληματικές καταστάσεις μέσα από τον διάλογο και  την συμπεριφορά μας..
Είναι τρεις οι όψεις που κορυφώνονται τις ημέρες αυτές, έχουν σκοπό να βοηθήσουν όλα τα ζώδια να δούμε την όμορφη, τη θετική πλευρά της ζωής, κι αυτό το συναίσθημα να το μοιραστούμε και με τους άλλους! Και αρχικά, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη είναι περισσότερο μια όψη διευκόλυνσης.

 

Moto της ημέρας: Επικοινωνώ καλύτερα, όταν επικοινωνώ με την καρδιά μου!
 

 Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη

 
Ο Ερμής πανίσχυρος στο ζώδιο της Παρθένου, βοηθά τη σκέψη μας να κινείται σε πιο πρακτικούς ρυθμούς, έτσι που όλα τα ζώδια μπορούμε να βρούμε λύσεις σε ένα πρόβλημα, που μας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.
Παράλληλα όμως, έρχεται να ενισχύσει θέματα που αφορούν στις φιλίες μας, να διανθίσει το κλίμα των σχέσεών μας με όμορφες στιγμές, παρέες, αλλά και ανταλλαγές που έχουν ένα πιο συναισθηματικό χρώμα… Γενικά, έρχεται να ομορφύνει την καθημερινότητά μας και να εμπλουτίσει και την κοινωνική μας ζωή.
Επικοινωνιακά ζητήματα έχουν μια σαφώς καλύτερη ροή τις ημέρες αυτές, ενώ γενικότερα μπορεί να γίνουμε αποδέκτες ευχάριστων ειδήσεων ή μηνυμάτων. Ίσως ακόμα να υπάρξουν και κάποιες ευχάριστες προσκλήσεις για ταξίδια, διακοπές και καλοπέραση. Ωστόσο, καλό είναι να μην προχωρήσουμε σε σχέδια, αλλά να ακολουθήσουμε τη ροή των εξελίξεων.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης

 
Για τα ζώδια του Νερού και για τα ζώδια της Γης, κυρίως αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, τόσο η σημερινή ημέρα, όσο και η αυριανή, προσφέρονται για καθετί που δίνει χρώμα στη ζωή και στην καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις σας  φυσικά σε πρώτο πλάνο, και δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες συζητήσεις, προσκλήσεις ή ειδήσεις, αλλά και κάποιες εξομολογήσεις, ίσως αισθηματικού περιεχομένου. Αξιοποιείστε λοιπόν κατάλληλα τις ευεργετικές επιδράσεις των πλανητών, κυρίως για να περάσετε καλά!
 
ΥΓ. Αύριο το εξάγωνο Ήλιου – Δία, αλλά και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, οργανώνουν ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις! 

 

Powered by WPeMatico

Τα άστρα για τα ζώδια την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης.
User Rating: 0 (0 votes)