Στο σπίτι του Κωστή Μαραβέγια!


Στο σπίτι του Κωστή Μαραβέγια!

Στο σπίτι του Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζοντας τον, στους αγαπημένους του χώρους! Ιδιαίτερη θέση στη φωτογράφηση είχαν και τα αγαπημένα αντικείμενα του καλλιτέχνη και κυρίως τα μουσικά του όργανα τα οποία επιδείκνυε με μεγάλη περηφάνια!

Νεανικό, ζωντανό, πολύχρωμο και κυρίως αληθινό και τόσο κοντινό στη δική μας πραγματικότητα. Σίγουρα μας θυμίζει κάτι από τα φοιτητικά μας χρόνια, κάτι από ξεγνοιασιά, κάτι από τέχνη! Μποέμικο και ανατρεπτικό αλλά ταυτόχρονα φιλόξενο και προσιτό, ακριβώς όπως και ο ίδιος!

Τον Κωστή Μαραβέγια αν δεν θες να τον επαινέσει για την τέχνη του, θα το κάνεις σίγουρα για το χαρακτήρα του. Γλυκός και πάντα ευγενικός, πρόσχαρος, φιλικός, πολυπράγμων και ταλαντούχος είναι σίγουρα από εκείνους τους ανθρώπους που σε προκαλούν να τους γνωρίσεις!

Ανοίγοντας τις πόρτες του σπιτιού του μας συστήνεται λίγο πιο προσωπικά…

 maraveyas-illegal-1maraveyas-illegal-3maraveyas-illegal-2 maraveyas-illegal-4 maraveyas-illegal-5 maraveyas-illegal-6 maraveyas-illegal-7 (1) maraveyas-illegal-11 maraveyas-illegal-12 maraveyas-illegal-13 maraveyas-illegal-14 maraveyas-illegal-19 maraveyas-illegal-20 maraveyas-illegal-21 maraveyas-illegal-22 maraveyas-illegal-23 maraveyas-illegal-24 maraveyas-illegal-25 maraveyas-illegal-26 maraveyas-illegal-27 (1) maraveyas-illegal-28 maraveyas-illegal-29

Φωτογραφίες:  imatiothiki.com

Στο σπίτι του Κωστή Μαραβέγια!
User Rating: 4.3 (5 votes)