ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ “Εσένα αγάπησα”


ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ “Εσένα αγάπησα”

Στέλιος Διονυσίου.. Νέο CD.. Νέα δισκογραφική εταιρία..

Ο Στέλιος Διονυσίου δεν είναι γνωστός μόνο για το “βαρύγδουπο” επίθετό του, αλλά και για την γνήσια λαϊκή φωνή που του έδωσε ο Θεός. Είναι γνωστό πως “υπηρετεί” το καλό λαϊκό τραγούδι με ήθος και συνέπεια.

Έπειτα από αποχή χρόνων από τα δισκογραφικά δρώμενα, ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει μια νέαδουλειά που αναμένεται να αγαπηθεί και να κάνει μεγάλη επιτυχία!

Οι καλοδουλεμένες λαϊκές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια η οποία πλέον έχει αφήσει το στίγμα της στα μουσικά δρώμενα, οι εύστοχοι στίχοι της συγγραφέως Ευανθίας Μάγνη η οποία μας εκπλήσσει με τον Ελληνικό και Τούρκικο στίχο της, και η μοναδικότητα της φωνής του Στέλιου Διονυσίου, δημιούργησαν έναν Αληθινό Λαϊκό Δίσκο που απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από την ελληνική δισκογραφία.

Ως προάγγελος της δουλειάς αυτής, κυκλοφορεί το τραγούδι “Νιώσε με” και θυμίζει τα μεγαλεία της εποχής του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Στο CD θα υπάρχουν επίσης δύο ντουέτα, ένα με την Δόμνα Κουντούρη στο “Θα σ’ αγαπώ”, και ένα με την Göknur στο “Νιώσε με” .

Bonus track στο CD το “Sensiz olmuyor”, ένα τραγούδι με Τούρκικο -αυτή τη φορά- στίχο της Ευανθίας Μάγνη, σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια και την ερμηνεία της Göknur.

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Next Records με το περιοδικό “Πίστα”.

Τίτλος CD: “Εσένα αγάπησα”
Καλλιτέχνης: Στέλιος Διονυσίου
Νέο τραγούδι: “Νιώσε με”
Μουσική: Ζωή Τηγανούρια / Στίχοι: Ευανθία Μάγνη

NEXT RECORDS LOGO 2

NEXT RECORDS HELLAS

Κρήτης 13, Χολαργός, T.K.: 155 61
e-mail: info@nextrecords.gr

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ “Εσένα αγάπησα”
User Rating: 0 (0 votes)