«Σε πουλάνε χωρίς την άδειά σου»


«Σε πουλάνε χωρίς την άδειά σου»

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ» σε μια ξεχωριστή συνέντευξη για τις συναρπαστικές εξελίξεις που θα υπάρξουν στο σήριαλ «Με τα Παντελόνια Κάτω», στο οποίο συμμετέχει. Επίσης μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια στην καθημερινότητά της τη δημοσιότητα.

Στο σήριαλ του Mega «Με τα Παντελόνια Κάτω», η τηλεοπτική Ειρήνη δέχεται πρόταση γάμου. Με αφορμή την πρόταση γάμου, εύκολα περνά η ερώτηση σε πραγματικό χρόνο και στην προσωπική της ζωή. Η Πηνελόπη με ιδιαίτερη γλυκύτητα απάντησε: «Φυσικά. Μπορεί να έλεγα το “ναι” πάνω στον ενθουσιασμό, γιατί είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένη και τότε προφανώς σκέφτεσαι το “για πάντα”, αλλά στην πραγματικότητα… Η Ειρήνη δεν σκέφτεται τα θετικά και τα αρνητικά, τα βλέπει όλα μέλι-γάλα, θέλει να κρατήσει τον Ζαν-Πιερ και λέει το “ναι”».

Και συνεχίζοντας να μιλάει για την προσωπική της ζωή και για το πόσο την επηρεάζει η δημοσιότητα τόνισε: «Δεν θέλω καθόλου, βαρέθηκα, γιατί χάνω την ουσία, χάνω τη δική μου ζωή. Και δεν ενδιαφέρεται και κανείς. Από το να καταστρέφεται η δική μου ζωή από όλα αυτά τα ανούσια πράγματα, προτιμώ να την προσέχω πάρα πολύ», ενώ πρόσθεσε: «Κάνει κακό σε εμένα και στις σχέσεις μου. Πώς ξέρουν τι κάνω στη ζωή μου και γράφουν αυτά που γράφουν; Σε πουλάνε χωρίς την άδειά σου. Πιστεύεις ότι στην εποχή αυτή που κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν σόμπα να ζεσταθούν, θα κάθονται να ασχολούνται με την κάθε Πλάκα; Και ποιος με ξέρει στην τελική; Δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως παρουσιάζονται».

 

 

 

«Σε πουλάνε χωρίς την άδειά σου»
User Rating: 0 (0 votes)