Σήλια Κριθαριώτη for Red Carpet


Σήλια Κριθαριώτη for Red Carpet

Άλλη μια λαμπερή σεζόν κινηματογραφικών βραβείων ολοκληρώθηκε και οι δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture αποθεώθηκαν στο κόκκινο χαλί των πιο σημαντικών διοργανώσεων. Έντονα χρώματα και color blocking, ολοκέντητες στο χέρι δημιουργίες, εκλεκτικές διαφάνειες και τολμηρές τομές που εντυπωσίασαν ευχάριστα τους επαγγελματίες του στυλ αλλά και τους fashionistas σε όλον τον κόσμο.

Η ηθοποιός Abi Liebert με κοντό φόρεμα κεντημένο στο χέρι με ημιπολύτιμους λίθους.

H κόρη του Eddie Murphy, Bria Murphy, η οποία κάλυψε τηλεοπτικά τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί του AIDS Foundation Oscars viewing του Elton John για το Entertainment Tonight με κίτρινη και shocking pink δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

H Kim Kardashian στην πιο red carpet εμφάνισή της με φλογερό κόκκινο στο AIDS Foundation Oscars viewing του Elton John.

H παρουσιάστρια Maria Menounos στην After Oscars τηλεοπτική εκπομπή της με royal blue μακρύ φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη.

H ηθοποιός Nichole Galicia (γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία Django Unchained) με ολόσωμη φόρμα, της οποίας το κεντημένο στο χέρι με πολύτιμους λίθους έκοψε την ανάσα.

Η ηθοποιός Paula Patton με κεντημένη στο χέρι blue sky δημιουργία στο πάρτι του Vanity Fair στην πρώτη, μετά τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Robin Thicke, red carpet εμφάνιση.

Η νικήτρια του αμερικανικού Dancing with the Stars, Peta Murgatroyd με μοβ δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture και τη χρυσή ζώνη statement του οίκου.

Σήλια Κριθαριώτη for Red Carpet
User Rating: 0 (0 votes)