Πάρκο με γοργόνες


Πάρκο με γοργόνες

Μία ώρα μακρυά από την Τάμπα της Φλόριντα, υπάρχει ένα πάρκο όπου όμορφες γυναίκες με εντυπωσιακές ουρές κολυμπούν κάτω από το νερό. Πρόκειται για το Weeki Wachee Springs, όπου οι γοργόνες ζωντανεύουν και δίνουν τρεις παραστάσεις την ημέρα.

Το πάρκο άνοιξε το 1946 από έναν πρώην αξιωματικό του Ναυτικού που ονομάζεται Newton Perry, ο οποίος είχε εκπαιδευτεί στην υποβρύχια κολύμβηση στο SEALS. Έπειτα έχτισε ένα θέατρο 18 θέσεων και όταν οι γοργόνες άκουγαν ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει έτρεχαν με τα μαγιό να προσκαλέσουν τους περαστικούς.

Το 1959, το πάρκο αγοράστηκε από την American Broadcasting και ένα νέο, μεγαλύτερο θέατρο χτίστηκε διαθέτοντας 500 θέσεις. Διάσημοι όπως ο Elvis Presley και η Esther Williams άρχισαν να συρρέουν στις παραστάσεις για να δουν τις 35 τότε γοργόνες που έκαναν σόου.

Με το άνοιγμα μεγαλύτερων πάρκων όπως το Disney World, οι άνθρωποι άρχισαν να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το Weeki Wachee το οποίο κινδύνευσε μάλιστα να κλείσει αλλά χάρη σε μια εκστρατεία των γοργόνων το 2003 σώθηκε.

Όπως αναφέρει το Business Insider, το επάγγελμα της γοργόνας δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται καθώς οι γυναίκες που συμμετέχουν πρέπει να είναι πολύ καλές κολυμβήτριες και να αντέχουν για ώρα κάτω από το νερό.

Οι εικόνες που ακολουθούν πάντως από την προετοιμασία της υποβρύχιας παράστασης είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Πηγή: iefimerida.gr
Πάρκο με γοργόνες
User Rating: 0 (0 votes)