Ο προσωπικός χώρος της Μαίρη Συνατσάκη


Ο προσωπικός χώρος της Μαίρη Συνατσάκη

Ευχάριστη ήταν η έκπληξη που  μας επιφύλαξε η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφιζόμενη στο σπίτι της! Όμορφη, λαμπερή και πάντα φορώντας το αφοπλιστικό της χαμόγελο η Mairiboo, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, μας ξενάγησε στους χώρους που απολαμβάνει να περνά περισσότερο το χρόνο της!

Το σπίτι της διάσημης παρουσιάστριας αντικατοπτρίζει κατά πολύ το χαρακτήρα της. Είναι λιτό, μοντέρνο, με παιχνιδιάρικα χρώματα και χαλαρή διάθεση, συνδυασμένο άψογα με ρετρό διακοσμητικά που το κάνουν μοναδικό! Αυτό άλλωστε περιμέναμε να δούμε από τη Μαίρη καθώς το extravagant, απλώς, δεν είναι το στυλ της!

mary-sinatsaki-1 mary-sinatsaki-2 mary-sinatsaki-3 mary-sinatsaki-4 mary-sinatsaki-5 mary-sinatsaki-6 mary-sinatsaki-7 mary-sinatsaki-8 mary-sinatsaki-9 mary-sinatsaki-10 mary-sinatsaki-11 mary-sinatsaki-12 mary-sinatsaki-16 mary-sinatsaki-17 mary-sinatsaki-18 mary-sinatsaki-19 mary-sinatsaki-20 mary-sinatsaki-21 mary-sinatsaki-22 mary-sinatsaki-23 (1) mary-sinatsaki-24 mary-sinatsaki-25 mary-sinatsaki-26 mary-sinatsaki-27 mary-sinatsaki-28 mary-sinatsaki-29 mary-sinatsaki-30 mary-sinatsaki-31

Φωτογραφίες: imatiothiki.com

Ο προσωπικός χώρος της Μαίρη Συνατσάκη
User Rating: 0 (0 votes)