Οι πρώτες αμήχανες στιγμές στη σχέση


Οι πρώτες αμήχανες στιγμές στη σχέση

Έχεις μια σχέση που όλα κυλάνε ρολόι, περνάτε ωραία ο ένας με τον άλλον, είστε ερωτευμένοι και όλα είναι μια χαρά. Κάθε σχέση όμως έχει και τις άβολες στιγμές της. Ας αναλύσουμε μερικές από τις πιο συνηθισμένες στιγμές.

Το πρώτο ραντεβού

0638e1933d55c1ce76b175e92deccf4e

Η αρχή μιας σχέσης ξεκινάει από το πρώτο ραντεβού. Το ενδιαφέρον που έχεις για να μάθεις όσα περισσότερα πράγματα για εκείνον είναι μεγάλο, όμως υπάρχουν και πολλές στιγμές παύσης. Η καλύτερη λύση για να τις προσπεράσετε είναι να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ σας για να βγείτε και οι δύο από αυτή τη δύσκολη θέση.

Η γνωριμία με τους φίλους του

meeting-her-boyfriends-friends-for-the-first-time   www.sheknows.com

Όταν η σχέση σου περάσει το πρώτο στάδιο και όλα βαίνουν καλώς, έρχεται η στιγμή που θα γνωρίσεις την παρέα του. Σίγουρα θα είσαι λίγο μαγκωμένη στην αρχή, θα σκέφτεσαι να πεις κάτι έξυπνο για να τους κερδίσεις αλλά χαλάρωσε. Η γνωστή παροιμία λέει δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι, έτσι εφόσον υπάρχει συνεννόηση με το σύντροφο σου τότε θα τα πας μια χαρά και με τους φίλους του. Μην είσαι υπερβολική σε όσα κάνεις και όσα λες γιατί τότε θα πιστέψουν ότι είσαι ψεύτικη και προς Θεού μην είσαι αυταρχική απέναντι στο αγόρι σου!

Σ’ αγαπάω!

f4619647e100fe6a94fbd286f73494d0

Συνήθως το συγκεκριμένο συναίσθημα το νιώθει πρώτα ο ένας από τους δύο. Μη διστάζεις να το εκδηλώσεις αν το νιώσεις εσύ πρώτη αλλά καλό θα ήταν να μη γίνει με δόσεις υπερβολής. Θυμήσου το κλασικό φαινόμενο που βλέπουμε μέχρι και στις ρομαντικές ταινίες, όπου ο ένας από το ζευγάρι λέει στον σύντροφό του για πρώτη φορά πως τον αγαπάει και είναι ο άνθρωπος της ζωής του και ο δεύτερος είναι στα πρόθυρα του εγκεφαλικού από το σοκ!

Ο πρώτος τσακωμός
37a4c3305eb951048b2fa141f00c00be
Στην αρχή κάθε σχέσης όλα κυλούν ρόδινα, υπάρχει αγάπη, έρωτας και κατανόηση. Ξαφνικά ο πρώτος τσακωμός κάνει την εμφάνιση του και δεν ξέρεις από που σου ήρθε! Ο πρώτος τσακωμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεστ στη σχέση γιατί αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να δεις την αντίδραση του άλλου σε μια τέτοια έντονη και άσχημη κατάσταση. Αν δεις αρκετά καλά στοιχεία στο σύντροφο σου την ώρα του τσακωμού (…σκέψου αργότερα την αντίδραση του για να είσαι σε πιο ήρεμη κατάσταση) τότε αυτή η σχέση έχει μέλλον.

Η γνωριμία με τους γονείς του

meeting-her-parents-www.healthydunia.com

Περιέργεια, ντροπή, καθωσπρεπισμός, υπερβολική ευγένεια είναι κάποια από τα συναισθήματα που κατακλύζουν τα πρώτα λεπτά αυτής της σημαντικής γνωριμίας. Μετά από το πρώτο σοκ και αφού καταλάβεις πως όλα κυλούν ομαλά, υπάρχει μια σχετική «απελευθέρωση» και στις περισσότερες των περιπτώσεων όλα πάνε μια χαρά!

Οι πρώτες αμήχανες στιγμές στη σχέση
User Rating: 0 (0 votes)