Μαριάντα Πιερίδη:«Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες»


Μαριάντα Πιερίδη:«Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες»

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στο «Μίλα» το απόγευμα της Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για αυτό το αναπάντεχο γεγονός, τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και για το πώς κατάφερε να τις αντιμετωπίσει.

Σχετικά με τις δυσκολίες που είχε, οι οποίες δεν της επέτρεπαν να μείνει έγκυος, αποκάλυψε: «Ήξερα εδώ και δέκα χρόνια ότι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρω να μείνω έγκυος. Το ‘χα βγάλει σχεδόν από το μυαλό μου. Ειδικά μετά το ατύχημα (αναφέρεται στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τον Απρίλιο), ο γιατρός μου είχε πει ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να γίνω μητέρα. Έπρεπε να κάνω απ’ την αρχή όλες τις θεραπείες. Κι έτσι, στάτησα να το σκέφτομαι. Είπα να χαλαρώσω λίγο, περνούσα καλά με τον σύντροφό μου και την οικογένειά μου», ενώ συμπλήρωσε:«Μετά το ατύχημα είδα λίγο διαφορετικά τη ζωή. Είναι αυτό που λέμε ότι αν είναι γραφτό να “φύγεις”, θα σου πέσει ένα τούβλο στο κεφάλι κάτω από ένα μπαλκόνι… Είδα, λοιπόν, τη ζωή διαφορετικά και αυτό με χαλάρωσε».

Πότε, όμως, της ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος; «Το κατάλαβα στον δεύτερο μήνα. Το καλοκαίρι, που είχα τρεις μέρες κενό και πήγα διακοπές στην Κρήτη, κοιμόμουν στο ξενοδοχείο επί τρεις μέρες. Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν “σύμπτωμα”. Όταν πήγα στον γιατρό μου, έγινε ό,τι έγινε», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/23202/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Τι της είπε ο γιατρός της σχετικά με την εγκυμοσύνη και ποιες ήταν οι σκέψεις της; «Οι πιθανότητες ήταν πάρα πολύ λίγες.Μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να καταφέρει να επιβιώσει το έμβρυο και ότι καλύτερα να δοκιμάσω ξανά άλλη φορά. Έπαθα πανικό. Είναι σαν να σου παίρνουν την μπουκιά απ’ το στόμα! Άλλαξα τρεις γιατρούς, μου είπαν όλοι το ίδιο. Ε, στον τέταρτο έμεινα. […] Αυτό το παιδάκι ήθελε να μείνει. Μετά τις αρχές του τέταρτου μήνα άρχισα να πιστεύω ότι, μάλλον, τα καταφέραμε», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Παράλληλα, σχετικά με τον σύντροφό της ανέφερε: «Ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα, σε όλο αυτό που πέρασα», ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου, ξεκαθάρισε: «Μα τώρα με γάμους και πανηγύρια θα ασχολούμαστε; Εδώ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα! Τα πανηγυράκια είναι για άλλες ώρες. Το μωράκι μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή».

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/23203/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Πηγή:yupiii.gr

Μαριάντα Πιερίδη:«Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες»
User Rating: 0 (0 votes)