Οι Γάμοι Της Χρονιάς (Μέρος 2ο)


Οι Γάμοι Της Χρονιάς  (Μέρος 2ο)

Λίγο πριν την εκπνοή του 2013, το Yupiii θυμάται τα ζευγάρια της showbiz που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου) μέσα στη χρονιά.

Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη

Ο άνκορμαν του Alpha και η σύντροφός του, οι οποίοι πριν λίγες μέρες έγιναν γονείς, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου. Η τελετή έγινε στο Δημαρχείο Αγίου Στεφάνου, παρουσία ελάχιστων φίλων και στενών συγγενών.

Εύα Αντωνοπούλου- Παναγιώτης Αρκουμανέας

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο επί χρόνια σύντροφός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας, παντρεύτηκαν στα τέλη του Ιουλίου στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακολουθώντας την πολιτική που είχαν και για τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νικόλας Φαράκλας

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας παντρεύτηκαν στις αρχές Ιουλίου σε μια ρομαντική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο.

 

Νίκος Ψαρράς- Έλενα Καρακούλη

Ο Νίκος Ψαρράς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί δύο χρόνια αγαπημένη του, τη θεατρολόγο Έλενα Καρακούλη, στα μέσα Ιουνίου. Ο ηθοποιός κρατούσε τη σχέση του μακριά από τη δημοσιότητας και πάντα απέφευγε να μιλάει με λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκαν, ένα περίπου μήνα πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει έναν διακριτικό πολιτικό γάμο, μιας και τότε η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Αμαρουσίου στα τέλη του Οκτωβρίου.

Ιωακείμ Φωκάς

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Ιωακείμ Φωκάς μαζί με τη σύντροφό του, Άννα, τον περασμένο Ιούνιο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη.

Πηγή: yupiii.gr

Οι Γάμοι Της Χρονιάς (Μέρος 2ο)
User Rating: 0 (0 votes)