Ξεχάστε το παραδοσιακό λευκό νυφικό!


Ξεχάστε το παραδοσιακό λευκό νυφικό!

Οι περισσότερες νύφες διαλέγουν νυφικά χρώματος λευκού, μιας και η παράδοση αυτό απαιτεί. Πλέον η μόδα έχει αλλάξει και αυτό φαίνεται στις πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 και Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015.

Οι σύγχρονες νύφες έχουν απεριόριστες επιλογές! Πέρα από το κλασικό λευκό, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά χρώματα και στυλ για να αναδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό μία τόσο σημαντική ημέρα για εκείνες.

Σας δίνουμε μερικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σας:

  • Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το χρώμα που σας κολακεύει περισσότερο. Δεδομένης της ημέρας, οι φωτογράφοι θα γίνουν οι κολλητοί σας φίλοι και το λιγότερο που θέλετε είναι να φαίνεστε εκθαμβωτικές! Σημαντικό είναι όποιο χρώμα και να επιλέξετε να τονίζει τα μάτια σας και το χτένισμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Εξίσου σημαντικό είναι το χρώμα του νυφικού σας να ταιριάζει με το κεντρικό χρώμα του γάμου σας.
  • Εάν έχετε προγραμματίσει ο γάμος σας να γίνει σε παραθαλάσσιο μέρος, να έχετε υπόψη σας πως τα φωτεινά και έντονα χρώματα ταιριάζουν γάντι στην περίσταση.
  • Η εποχή που θα τελεστεί ο γάμος σας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του νυφικού.

Στους ανοιξιάτικους γάμους ταιριάζουν περισσότερο αποχρώσεις χρώματος ροζ, ροδακινί, ιβουάρ και απαλές αποχρώσεις του μπλε.

Στους καλοκαιρινούς γάμους, οι πιο σωστές επιλογές είναι τα χρώματα λεβάντας, απαλού κίτρινου και αν σας αρέσει κάτι πιο φωτεινό, τολμήστε το!

Η απόχρωση του vintage ιβουάρ και τα ζεστά χρώματα συνδυάζονται τέλεια στους φθινοπωρινούς γάμους,

Χρώματα λευκά, σμαραγδί και κόκκινα είναι πολύ καλή επιλογή για γάμους του χειμώνα.

Πάρτε μια μικρή γεύση με τις προτάσεις μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

 

Ξεχάστε το παραδοσιακό λευκό νυφικό!
User Rating: 0 (0 votes)