Νέο E-shop από το Brand Μoschoutis


Νέο E-shop από το Brand Μoschoutis

Δεν γίνεται να είσαι βέρα Αθηναία και να μην ξέρεις εσύ ή έστω η μητέρα σου το γνωστό γωνιακό μαγαζί στην Ερμού. H μάρκα Moschoutis συνεχίζει μέχρι και σήμερα ακάθεκτη στα πείσματα των καιρών αφού μεσουρανούσε ανάμεσα στους εγχώριους σχεδιαστές και εισαγωγείς, τις τρεις προηγούμενες δεκαετίες στο κλασσικό γυναικείο παπούτσι.
Με μεγάλη μου έκπληξη πέρυσι όταν επέστρεφα αποκαρδιωμένη σχεδόν από τις πρώτες μου διακοπές στη Ρώμη ,καθώς 8 μέρες μόνο είναι πολύ λίγες  για να την χαρείς, έτυχε να περάσω από την Ερμού. Ανάμεσα στα υπόλοιπα διεθνή και Ελληνικά brands βρήκα ότι οι σχεδιαστές της Moschoutis έχουν κρατήσει την κλασσική γραμμή τους αλλά ταυτόχρονα έχουν αναβαθμίσει τα σχέδια τους στα πρότυπα των Ready to Wear κολεξιόν της υπόλοιπης Ευρώπης.

Δεν ήταν έκπληξη λοιπόν ,όταν έφτασε στα αυτιά μου, ότι πέρα από τα τρία καταστήματα που το brand διατηρεί σε Κηφισιά, Σύνταγμα και Σπάτα, πριν από λίγες μέρες, εγκαινίασαν και το διαδικτυακό τους κατάστημα.
Στις πληροφορίες αναγράφει ότι επί της ουσίας το κατάστημα υπάρχει σαν Brandname 120 ( !!! ) χρόνια κάτι που μου το εγκύρωσε και η αγαπημένη μου γιαγιά Σταυρούλα της οποίας το όνομα έχω πάρει και το έχω κοψoράψει στα μέτρα μου και ας μου το κοπανάει κάθε φορά που με βλέπει.
Η ιδία δηλώνει περήφανη ιδιοκτήτρια μιας ψηλοτάκουνης σικάτης κρέμ γόβας Moschoutis την οποία την φοράει ακόμα και με απειλεί ότι θα χορέψει στο γάμο μου με αυτή.

Εγώ από την άλλη λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, ένα ζευγάρι πουά που θα παραθέσω σε φώτο τεκμήριο από κάτω από το καινούργιο τους site  και μέχρι να παντρευτώ θα τις ταιριάζουμε στις οικογενειακές χοροεσπερίδες.

Για το miss.gr / Σίλια Ανν.

Δείτε τη θερινή κολεξιόν στο  www.Moschoutis.gr   

Φώτο : www.moschoutis.gr

1

Νέο E-shop από το Brand Μoschoutis
User Rating: 0 (0 votes)