Νέες εκπομπές και πρόσωπα- έκπληξη!


Νέες εκπομπές και πρόσωπα- έκπληξη!

Δυναμικά απαντά στον ΑΝΤ1 και τον Alpha  το Mega ετοιμάζοντας εκπλήξεις  για το δεύτερο μισό της σεζόν, σύμφωνα με την Αφροδίτης Γραμμέλη στην εφημερίδα το «ΒΗΜΑ».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη ανακοινώσει ότι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση με νέα δική του τηλεοπτική σειρά, Το κανάλι φαίνεται πως θα επαναφέρει και το “Just The 2 Of Us” που παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον σχεδιαστικό πρόγραμμα του σταθμού, η κριτική επιτροπή του show θα αποτελείται από νέα πρόσωπα και ο Γιώργος Καπουτζίδης θεωρείται σαν μια σίγουρη επιλογή για τη θέση του παρουσιαστή. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η πρεμιέρα του show αναμένεται στα μέσα Μαρτίου.

Στο δυναμικό του καναλιού εντάσσεται και ο Κρατερός Κατσούλης που φαίνεται να έχει πάρει το «πράσινο φως» ώστε να παρουσιάσει μια σατιρική εκπομπή, έχοντας στο πλευρό του τον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά που συμμετείχε στο «Κάψε Το Σενάριο». Πρόσωπο- έκπληξη  θα κάνει ντεμπούτο στην παρουσίαση.  Η Σμαράγδα Καρύδη  πάντα σύμφωνα με το “ΒΗΜΑ”, προορίζεται για τη θέση της οικοδέσποινας ενός εβδομαδιαίου show στα πρότυπα του “Holywood Game Show”. 

Όμως  τα στελέχη του καναλιού δεν σταματούν και  συνεχίζουν την αναζήτηση  προσώπων για την ελληνική εκδοχή της τηλεοπτικής σειράς “Modern Family” με επικρατέστερα ονόματα αυτά του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ζέτας Μακρυπούλια, που κατά τα λεγόμενα πρέπει να βρίσκονται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το Mega.

 

Νέες εκπομπές και πρόσωπα- έκπληξη!
User Rating: 0 (0 votes)