Μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ Από το Medimall!


Ένα μπουκέτο πολύχρωμα λουλούδια, ένα κουτί σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, ένα ροζουλί αρκουδάκι ή και ένα σετ σέξι εσώρουχα, είναι τα δώρα που περιμένετε να σας κάνει ο αγαπημένος σας την ημέρα των Ερωτευμένων. Εσείς, κάντε στον εαυτό σας το μεγαλύτερο δώρο, αυτό της καλή υγείας.

Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει όσο κανείς άλλος το αγαπημένο σας portal, το miss.gr, που σε συνεργασία με το Medimall, το καταξιωμένο κέντρο ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών, κάνει μία εξαιρετική προσφορά ειδικά για τις αναγνώστριες του. ΌΛΑ τα μέλη του Club Miss, ηλικίας άνω των 35 ετών, μπορούν να κάνουν τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο αξίας 230 ευρώ, στην προνομιακή τιμή των 90 ευρώ.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει ψηφιακή μαστογραφία, γυναικολογική κλινική εξέταση, test Pap και γυναικολογικό υπερηχογράφημα (u/s Ελάσσονος Πυέλου). Το προνομιακό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013, κατόπιν ραντεβού για όσες αναγνώστριες επικοινωνήσουν στο τηλ.: 210-7711600 (ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει να διευκρινίσετε ότι τηλεφωνείτε εκ μέρους του miss.gr για να κάνετε χρήση της προσφοράς).
Ο διαγνωστικός έλεγχος διενεργείται στις εγκαταστάσεις του Medimall, στον 8ο όροφο του Πύργου Αθηνών. Για την εξασφάλιση της προνομιακής τιμής είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού που θα βρείτε στην περιοχή των μελών. Το κουπόνι προσκομίζεται με την άφιξή σας στο κέντρο κι εφόσον έχετε συμπληρώσει το όνομά σας.

Θέλω την προσφορά!

Η προσφορά του Medimall και του miss ισχύει ΜΟΝΟ για τα μέλη του Club Miss. Αν δεν είστε ήδη μέλος* μπορείτε να γίνετε πατώντας ΕΔΩ, απολαμβάνοντας έτσι όλα τα προνόμια των μελών, όπως περαιτέρω εκπτώσεις, συμμετοχή στους διαγωνισμούς του miss και άλλα.

Λίγα λόγια για το Medimall
Είναι ένα καταξιωμένο κέντρο ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών, με υπερσύγχρονα Διαγνωστικά Τμήματα για όλες τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Βασικές δραστηριότητες του είναι η Εξωσωματική Γονιμοποίηση και η Διαγνωστική, Εργαστηριακή, Απεικονιστική Ιατρική.
Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, το Medimall εξελίσσει διαρκώς τις ιατρικές του υπηρεσίες, με στόχο πάντα την κορυφαία φροντίδα των ανθρώπων που το εμπιστεύονται. Όλες οι υπηρεσίες είναι πιστοποιημένες με ISO 9001. Ο διαγνωστικός τομέας καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα ιατρικών εξετάσεων, χάρη στο άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας απόλυτη επιστημονική εγκυρότητα. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο 8ο όροφο του Πύργου Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.medimall.gr

*Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν στην αποκλειστική χρήση ΚΑΙ ΜΟΝΟ του miss.gr. Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας, θα πρέπει να δώσετε όσα στοιχεία σας ζητούνται.
Για οποιαδήποτε απορία σχειτκά με το διαγωνισμό και τα πακετά δώρων στείλτε το e-mail σας στο: competition@miss.gr

Μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ Από το Medimall!
User Rating: 0 (0 votes)