Μιλάει ευθέως για το διαζύγιό της


Μιλάει ευθέως για το διαζύγιό της

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στην Real Life για το διαζύγιό της, τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα, παραδέχτηκε “ανοιχτά” τα πολιτικά της “πιστεύω”, ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν έγινε ποτέ κομμάτι του “lifestyle”.

«Ο έρωτας άργησε πολύ να έρθει, άργησα να νιώσω τον έρωτα στη ζωή μου. Σε νεαρή ηλικία ήταν ακατέργαστα μέσα μου τα θέματα του έρωτα» εξομολογήθηκε η γνωστή ερμηνεύτρια, ενώ για τη σχέση της με το lifestyle τόνισε: «Ποτέ δεν με ενδιέφεραν αυτά και, ευτυχώς, ούτε εγώ αυτά. Κι έτσι ζω μία πιο υγιή ζωή. Χωρίς παπαράτσι που να επεμβαίνουν στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα έχω χωρίσει με τον Γιώργο Ανδρέου εδώ και επτά χρόνια. Το ήξερες; Όχι! Δεν αφορά κανέναν το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής».

Στη συνέχεια δεν δίστασε να σχολιάσει την Πάολα, αλλά και τον Παντελή Παντελίδη: «Με ρώτησαν σε μία συνέντευξη και είπα ότι, για τον Παντελίδη δεν έχω άποψη, ενώ η Πάολα έχει καλή φωνή. Δεν πετάω και τη σκούφια μου, όμως οι Έλληνες έχουν ανάγκη και αυτού του είδους τους τραγουδιστές».

Τέλος, εξέφρασε πρώτη φορά ανοιχτά τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τονίζοντας: «Εάν ψηφίσω, θα ρίξω την ψήφο μου στον Τσίπρα. Δεν τους θέλω τους άλλους. Και τον Τσίπρα τον φοβάμαι λίγο. Στην αρχή έλεγα “τι καλά που εμφανίστηκε ένας νέος άνθρωπος!”. Θα πρέπει να αναλάβει μία ρεταλιασμένη πραγματικότητα. Βαρύ φορτίο για να το κουβαλάει ένας άνθρωπος».

Πηγή:yupiii.gr

Μιλάει ευθέως για το διαζύγιό της
User Rating: 0 (0 votes)