Μικροί και μεγάλοι ζουν τον παλμό του Mundial βάζοντας METRO GOAL στο Athens Metro Mall!


Μικροί και μεγάλοι ζουν τον παλμό του Mundial βάζοντας  METRO GOAL στο Athens Metro Mall!

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2014 – Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να μπουν στον τρελό ρυθμό της Βραζιλίας, παίζοντας τα πιο δυνατά ποδοσφαιρικά παιχνίδια και κερδίζοντας αμέτρητα ποδοσφαιρικά δώρα, βάζοντας METRO GOAL! Από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, διασκεδάζουμε όλοι στο Athens Metro Mall με εντυπωσιακά διαδραστικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια ενώ από την 1η μέχρι και τις 13 Ιουλίου με αγορές 30€ και άνω, κάθε μέρα κληρώνεται ένας τυχερός που κερδίζει την επίσημη μπάλα του FIFA World Cup 2014*.

 

METRO GOAL

«Σκόραρε και κέρδισε»: Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα καλούνται να «σουτάρουν» και να σκοράρουν, κερδίζοντας πολλά αθλητικά δώρα.

 

«Virtual γωνιά ποδοσφαίρου»: Μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τις ικανότητες τους στα γκολ μέσα από virtual ηλεκτρονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, σε ένα εντυπωσιακό και χαρούμενο σκηνικό που θα δίνει την αίσθηση πραγματικού γηπέδου.

 

Ο NovaΣΠΟΡ FM και το Athens Metro Mall λένε «Καλή Επιτυχία» στην Εθνική μας ομάδα!: Οι Γιάννης Καραλής και Σωτήρης Κωσταβάρας, παραγωγοί του δημοφιλούς αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού, θα βρίσκονται στο χώρο του Athens Metro Mall για μία live pre-game εκπομπή πριν από κάθε ματς της Εθνικής μας ομάδας, παρέα με αγαπημένους αθλητές από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των live μεταδόσεων θα πραγματοποιούνται κληρώσεις που θα προσφέρουν στους ακροατές και τους παραβρισκόμενους πλούσια αθλητικά δώρα.

Ημέρες και ώρες: Σάββατο 14/6 16:00-18:00 – Πέμπτη 19/6 17:00-19:00 – Τρίτη 24/6, 17:00-19:00

 

FacebookGoals! Βάλε γκολ και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Από τις 12 Ιουνίου  οι επισκέπτες της fan page του Athens Metro Mall (https://www.facebook.com/athensmetromall) δοκιμάζουν το ταλέντο τους στο διαδικτυακό ποδόσφαιρο, μέσα από ειδικό application της σελίδας του αγαπημένου τους εμπορικού κέντρου στο facebook, έχοντας την ευκαιρία να σκοράρουν κάθε στιγμή και να διεκδικήσουν τα πιο fun καλοκαιρινά ποτήρια.

Happy Family Weekends

Για όλο τον Ιούνιο, τα παιδιά διασκεδάζουν, μαθαίνουν και παίζουν με θέμα το καλοκαίρι και την παγκόσμια γιορτή ποδοσφαίρου, μέσα από χαρούμενες κατασκευές, διαδραστικά παιχνίδια και φυσικά το αγαπημένο face painting και τις πολύχρωμες ζωγραφιές. Τα Happy Family Weekends υποδέχονται παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο τον Ιούνιο** από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall.

 

*Ισχύει με την επίδειξη αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο infodesk (επίπεδο 1).

 

**Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα του Ιουνίου.

 

Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Μικροί και μεγάλοι ζουν τον παλμό του Mundial βάζοντας METRO GOAL στο Athens Metro Mall!
User Rating: 0 (0 votes)